2024. április 27. - Zita

Méhtámadás! Riadalom a tömött stadionban - videó!

Mérges méhek ezrei lepték el a San Diego Padres baseballcsapat pályáját, ráadásul meccs közben! Íme, a nem mindennapi támadás nem mindennapi képei!
2009. július 3. péntek 17:39 - HírExtra
Július másodikát írtunk, a helyszín San Diego. Szép lassan csordogált helyi baseballcsapat, a Padres meccse a Houston Astros ellen, a kilencedik inning kellős közepén azonban valami szokatlan történt: méhtámadás!

A végül a vendég houstoniak 7-2-es győzelmével zárult mérkőzést ötven percre kellett megállítani a méhek miatt. A játékosok természetesen a kényszerszünet alatt elmenekültek a pályáról, s hasonlóan tett néhány szurkoló is. Az amerikaiak nemzeti baseball ligájában (Major League Baseball, röviden MLB) még soha nem volt ennyi állat kíváncsi egy meccsre – a szakértők szerint több tízezer méh járt pórul. A helyzet megoldására kihívott szakember ugyanis egy-kettőre megoldotta a problémát, speciális eszközével pillanatok alatt kiirtotta a hívatlan vendégeket.

– Először csak egy-kettő zümmögött a fejemnél, aztán megfordultam, és egy méhekből álló falat pillantottam meg – mesélte Kyle Banks, az egyik hazai játékos a furcsa élményt.

A támadás egyébként azért következett be, mert a méhkirálynő rossz útra tévedvén az egyik labdaszedő srác a pálya melletti széken hagyott kabátja alatt szerette volna megtalálni a boldogságot.

Biztos nem tudta, hogy a baseball igen kemény játék, ahol nem viccelnek…
Forrás: HírExtra/Bild
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását