2024. április 19. - Emma

Borzalmas! A házikedvenc óriáskígyó megfojtott egy kislányt

Kislányt fojtott meg Floridában egy házikedvencként tartott 2,5 méter hosszú burmai óriáskígyó, amely a terráriumából kiszökve éjjel támadta meg a gyerekszobában alvó kétéves gyermeket.
2009. július 2. csütörtök 13:05 - HírExtra
Shaiunna Hare életét már nem tudták megmenteni a szerda reggel 10 óra körül helyszínre érkező mentők - közölte a helyi rendőrség.

Az állat gazdája, a kislány édesanyjának barátja reggel vette észre, hogy az engedély nélkül tartott hüllő a gyermek szobájába kúszott. Az óriáskígyó a már halott Shaiunna testén feküdt, akinek a fején még marásnyomok is voltak.

A kígyó gazdáját egyelőre még nem helyezték vád alá, a rendőrség azonban vizsgálatot indított, hogy hanyagság, vagy más törvények megsértése vezetett-e a gyermek halálához.
A HSUS amerikai állatvédő szervezet szerint az Egyesült Államokban 1980 óta legkevesebb 12 embert, köztük 5 gyermeket öltek meg óriáskígyók.

A burmai óriáskígyó nem honos Floridában, de a fogságból kikerült állatok a természetben is könnyen megmaradnak, akár 8 méteresre is megnőhetnek, súlyuk pedig elérheti a 90 kilogrammot.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását