2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Súlyos állapotban az adócsaló Sas József

Egyre rosszabb állapotban van az adócsaló Sas József. A korábban népszerű humorista súlyos gerincproblémákkal küszködik és rokkantkártyával parkol.
2009. július 1. szerda 13:19 - HírExtra
Senki nem viselné jól, ha egy több évig tartó, komoly bírósági hercehurca után egy év felfüggesztett börtönre ítélnék adócsalás miatt, azaz bűnösnek mondanák ki egy nagyon komoly és erkölcstelen bűncselekmény elkövetésében.

Na, de hogy jön az adócsalói mivolthoz a rokkantigazolvány?

Először is úgy, hogy szegény szerencsétlen adócsaló Sas József elmondása szerint a 2005 óta húzódó perének mellékhatásaként pszichoszomatikus asztmás betegséget szedett össze. Erre jött nemrég a súlyos gerincbántalom, így már rögtön érthető is a Toyotájába kért rokkantkártya.

– Olyan jól tartom magam, hogy az orvos nem akarta elhinni, hogy már betöltöttem a 70. életévemet – magyarázta színlelt vidámsággal az adócsaló Sas József. – Megkért, hogy gomboljam ki az ingemet, hogy megbizonyosodjon róla, valóban elért-e már az öregkor. A feleségem tréfásan meg is jegyezte, úgy látszik, hogy elég, ha levetkőzöm, és már meg is kapom a mozgássérültkártyát – próbált elereszteni egy rendkívül gyengére sikerült poént adócsaló Sas József.

Úgy látszik, hogy adócsaló humorzsákunkat megviselte az adócsalás, és már nem tudja szakmáját a tőle megszokott színvonalon ellátni. Mármint nem az adócsaló szakmáját, hanem a humoristát…
Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

PRECONTRA
2009. július 3. 19:50
Tisztelt Conquistador elvtárs!

Tisztelettel megkérem, hogy ha ösmeri G.- urat és családját adja át neki mély, s meleg együttérzésemet. Egyúttal bízva bízvást tudatom Önnel, egy méretes kék eres készen áll arra az estre, ha el kíván vele játszadozni, a sérülések elkerülése végett kérem hozzon magának egy kis vazelint is, nehogy úgy járjon, mint Friderikusz-elvtárs, Csonka pici-elvtárs ellenében. És még mondja valaki, hogy Csonka-elvtárs orrából nem lehetett volna Friderikusz elvtársnak következtetnie a szerszám méretére. Továbbá kérem végezzen beöntést az aktus előtt, mert nem szeretnék kellemetlenségeket (hiszen önért vagyok), arra az esetre, ha a második felvonásban a Mikroszkóp színfala mögött, az aktus után nyalókának nézné azt a bizonyost. A találkozó helye: Andrássy út 60. (ott van a cukorgyár).
PRECONTRA
2009. július 3. 19:39
Mea Culpa Mea Maxima Culpa. A kocka el van teve. Marinéni megmondta, attól még, hogy a bíróság kimondta Grünbauerhauplerosenfeld bűnös, attól még lehet, hogy nem bűnös. Virág elvtárs is megmondta, az élet nem habos torta. Marinénit tisztánlátása okán felterjesztem a hónap kiváló sztahanovistája címre és leborulok előtte az országgyűlés kapitalista olasz márványának szocialista vörös szőnyegén (csak azok a reakciós arany szőnyegfogók ne lennének...) A problémákat kiküszöböltük: G. elvtársat azonnali hatállyal rehabilitáljuk. Nem vezette a Magyarországi Szocialista Munkáspártot egy percig sem, nem volt kommunista sem, csak a forradalom előtt, de az már nem számít - utána meg kénytelen-kelletlen az imperialista-fasiszta forradalom oldalára kellett álljon, a szíve is majd megállt belé, gerinc bántalma is lett, és roki-kártyát is kapott, nem beszélve arról a csúf asztmáról.

Ettől fogva G. elvtárs koncepciós pör áldozata lett, Bástya-elvtárs nem tudta neki elnézni gyengeségét. Ennek nyomatékául a nem független, de annál demagógabb 2009-es-, fasisztoid alapokon nyugvó, Magyar Nemzeti Mártírom De Lennék Bíróság alaptalanul elítéli, mint hősies mosoly alakú gumicukor gyártót, aki nem fizette a dekák utáni gyümölcsízt.

Tisztelt egybegyűlt Vörös Munkásőrség, rehabilitációra felterjesztem G. elvtársat, hazánk bölcs vezérét, hogy ismét köztünk lehessen - immáron büntetlenül és egészségesen - mert mit is érnénk mi nélküle, gyarló emberek... S lőn világosság, G.-elvtárs ismét köztünk lett, és egyúttal felvette zacis öltönyét, sameszos mosolyát és megalázóan komoly homlokredőit. (a szerző nem maszopos, nem komcsi, nem náci, nem mszp-s, nem jobbikos, nem szadeszes, nem miépes, nem politizál, úgy általában)
fox70
2009. július 3. 14:37
Kedves Conquistador! már a neved is egy igen nagy f.szkalapra utal...én nem minősítettelek téged, ellenben veled...mi alapján kérdőjelezed meg erkölcsi alapomat ahhoz, hogy górcsőalá vegyem tisztelt kedvenced szerintem tehetségtelenségtől hemzsegő munkásságát! És te hoonnan veszed a bátorságot, hogy engem kritizálj? Meg fogsz lepődni, mert én őshonos magyar, és kitartó MIÉP-ES vagyok, s talán Csurka István munkássága többet érhet sas elvtársad ócska humoránál.....egyébként őszintén sajnálom, hogy a kiváló kandallódban nem te voltál a tüzifa..bőven rászolgáltál!!! Ha már itt tartunk, Kádár elvtárs koponyáját nem te őrzöd otthon? Most lesz a 20. évfordulója a vén geci gyilkos halálának, igazán okozhatnál egy kis örömöt proli haverjaidnak...életem jelentős eredménye, hogy "megismerhettelek",más cserépkályhás szolgáltatását veszem majd igénybe...
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását