2024. április 27. - Zita

Kiborult az ex-feleség bilije! Ne zargassátok!

P. Bea nyilatkozatban határolódott el volt férjétől, az Edda énekesétől.
2009. július 1. szerda 09:22 - HírExtra
Pataky Attila magánéletében kifejezetten szívesen turkál a bulvársajtó. A különféle médiumok egyre másra jelentetik meg a híreket és álhíreket Attila kalandjairól, feltételezett vagy valós barátnőiről. Ez Attila önbizalmát talán növeli, de van, akit nagyon irritál.

Attila volt felesége nyilatkozatot juttatott el a sajtónak, melyben kijelenti, nem járul hozzá, hogy „kiskorú gyermekével vagy saját személyével kapcsolatban bármilyen hír, vélemény, hozzászólás bármilyen összefüggésben megjelenjen”.

Az indulat érthető, hiszen mind őt, mind gyermekét folyamatosan zaklatják Attila szeretőivel kapcsolatban, ami se neki, de főként gyermekének nem hiányzik. Azonban álljunk meg itt egy kicsit.

Véleményszabadság

P. Bea (azért így, mert nem akarunk pert és a személyiségi jogok meg ilyesmik ugyebár) kissé el van tájolódva. Ilyet ugyanis nem lehet mondani, kérni, követelni. Az, hogy valakiről írnak vagy nem, nem azon múlik ő mit szeretne. Főként az nem, hogy róla vélemények jelenjenek meg.

Egy dolgot tehet, nem nyilatkozik senkinek, aztán jó napot. De hogy a személyéről ne lehessen véleményt, vagy „bármilyen hozzászólást” közölni, az a kádári időket idézi. Persze lehet, hogy P. Bea még akkor szocializálódott, ezt a stílust szokta meg. (Ez vélemény, vagy még inkább feltételezés, nem tényközlés – csak az ügyvédek miatt.)

Mindazonáltal teljesen világos P. Bea célja. Neki kínos férje jelenlegi élete, a gyermek fejlődésének pedig egyáltalán nem tesz jót, hogy édesapjáról faggatják az óvodában. Ezt valóban meg kell érteni a bulvárújságíróknak. Mi ezennel tiszta szívvel megígérhetjük – nem fogjuk keresni a családot.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

kisordog23
2009. július 1. 23:15
most nem akarok rosszat,sértőt bántót mondani, de mi köze van hozzá akárkinek is más életéhez, ha az nem akarja? A pénz miatt. Ez gerinctelenségre vall. Az a nő, akit Ti P.Bea néven emlegettek, csupán azt kérte (méghozzá,virágnyelven, Tisztelettel - amit ti nem ismertek), hogy hagyjátok békén, mert foglalkozzatok a kutyaszaros életetekkel. Semmi közötök hozzá, hogy más élete hogyan megy tönkre.
Mért nem a sajátodéval foglalkozol. Ezért halad ebbe az irányba a világ...mindig csak a rosszindulat! Egy kis tisztelet kéne.
Tiszteletben tartani mások fájdalmát, mert egy temetésen sem ronthatsz rá anyádra, hogy jó pénzért eladd a cikkedet. Ezen érdemes lenne elgondolkodni.
Gusztustalan amit néha emberekkel művel a média.
Pedig lehetne inkább azzal is foglalkozni, hogy a fiatalságot jó irányba terelgessük, vezessük, mert így ebből a világot 10 év múlva pont úgy fogjuk emlegetni, mint anyáink, akár nagyanyáink gyerekkorunkban. Szerintem erre lenne nagyobb szükség.
Nafhiner Henrik
2009. július 1. 14:20
Írjon csak a tisztelt újságíró úr erről a két.......
toma1964
2009. július 1. 13:58
Az újságírónak nevezett személy nagyon el van tévedve. P. Bea nem közszereplő és nem kénytelen eltűrni, hogy minden gyorstalpalón végzett kis firkász egy másik cikkre hivatkozva írjon róla. Innen üzenem P. Beának, hogy amennyiben egy kis pénzt szeretne keresni munka nélkül, akkor szívesen képviselem érdekeit pár polgái peres eljárásban.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását