2024. április 25. - Márk

Visszatér! Friderikusz ismét csatasorba áll?

A tévés pletykák szerint Friderikusz Sándor lehet a TV2 jövőbeni nagyágyúja. A népszerű műsorvezető ősztől újra képernyőre kerülhet.
2009. június 30. kedd 11:39 - HírExtra
Valószínűleg ősztől a producerként és műsorvezetőként sikereket halmozó Fridi tanácsadóként erősítheti a csatornát az RTL Klubbal folytatott versenyben. A televízió folyosóin azt beszélik, hogy legutóbb a Megasztár 4-ben zsűritagként szerepelt Friderikusz szakmai tanácsokkal szolgálhatja majd a csatornát.

Korábban már volt arról is szó, hogy egy saját szórakoztató műsorral térhet vissza a képernyőre a népszerű műsorvezető, illetve szóba került egy közéleti műsor terve is, de az egyik jól értesült bulvárlap információi szerint ezekből egyelőre nem lesz semmi.

Friderikusszal igazán sokat nyerne a TV2. A népszerű tévés azért is jó választás, mert korábban (1999 és 2002 között) már öt (!) műsort is vezetett a TV2 képernyőjén. Ezek a következők voltak: a Friderikusz szubjektív, az Osztálytalálkozó, a Gyerekszáj, Az én mozim folytatódik és a Fantasztikus Európa című műsorok rövidebb-hosszabb ideig eléggé nézettek voltak.

A korábban már sokszor bizonyított Fridi legutóbb tavaly a Megasztár 4 zsűritagjaként tért vissza. A tehetségkutató műsor kiugró nézettséget könyvelt el, s ez nem utolsó sorban neki is volt köszönhető.

Akkor hát irány a TV2? – tette fel a kérdést Fridinek az egyik bulvárlap. Ő azonban
egyelőre hallgat.

A csatornától azonban megerősítették (persze csak informálisan) azokat a pletykákat, melyek szerint valóban várják Fridit a TV2-höz. (Egy neve elhallgatását kérő tévés személyiség azt is hozzátette, ő is úgy tudja, tanácsadóként számítanának Fridire.)

Ezeket azonban hivatalosan nem erősítették meg, bár a csatorna sajtófőnöke megkeresésre nem cáfolta az információinkat, csak annyit közölt: nem kívánja kommentálni azt.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

bagi
2009. június 30. 13:43
Már kipukkandt lufi ez a pali. Csatornáról csatornára száll - mindig kicsit dolgozgat - vagyonokért, majd ráun, vagy éppen őt unják meg, aztán veszi a kalapját és kényelmesen eléldegél abból, amit addig összeharácsolt. Aztán ha megint dőzsönli akar, vagy csak újra látni szeretné magát a TV-ben, újra felbukkan egy kicsit - egy valószínűleg csöppet sem eredeti: mondjuk ki, ócska új müsorral - egy darabig degeszre keresi magát vele, majd újra elmegy évekre pihenni valami "olcsó " üdülőbe. nem rossz élet ez, csak nekem már ez a stiklis oda-vissza jövés-menése kurvára unalmas.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását