2024. május 18. - Erik, Alexandra

Alig lehet közlekedni a vihar miatt

Vízátfolyások nehezítik a közlekedést a somogyi utakon, néhol sártenger alakult ki, a Magyar Közút Kht. munkatársai hétfőn kora délután óta négy-öt helyen tisztítják az utat a megyében - közölte Kasznár Tibor, a kht. Dél-Dunántúli Regionális Főmérnökségének ügyeletese az MTI-vel.
2009. június 29. hétfő 19:00 - HírExtra
A 67-es főközlekedési úton Mernye és Somogybabod térségében jelentős mennyiségű eső esett, több helyen sarat hordott az útra a víz - tájékoztatott az ügyeletes. Hozzátette: ezeket a szakaszokat a társaság dolgozói folyamatosan takarítják, az autósokat táblákkal, sárga villogóval figyelmeztetik a veszélyes útszakaszokra.

A 67-es úton közlekedő autósoktól az MTI-t arról értesült, hogy megteltek a vízelvezető árkok, a magasabban fekvő területekről akadálytalanul ömlött az útra a víz- és sárfolyam. A megyében Nagykónyi és Törökkoppány között is hasonló a helyzet, de a Kaposvárról Szántódra vezető úton is több helyen vízátfolyástól, sárfelhordástól volt csúszós az út.

Szünetel a vasúti forgalom Somogy megyében a Siófok-Kaposvár vonalon Mernye és Felsőmocsolád között, mert a nagy esőzések alámosták a vasúti pályát. A MÁV az érintett szakaszon vonatpótló autóbuszokkal szállítja az utasokat a helyreállításig - közölte a vasúttársaság az MTI-vel.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását