2024. június 17. - Laura, Alida

Novemberben jöhet a lisszaboni szerződés?

A legoptimistább forgatókönyvek szerint november 1-jén életbe léphet a lisszaboni szerződés - mondta az unió soros elnöki tisztét betöltő Csehország miniszterelnöke szombaton Budapesten az MTI-nek. Jan Fischer arról is beszélt: bízik az ír referendum sikerében.
2009. június 28. vasárnap 08:07 - HírExtra
Jan Fischer szerint a cseh államfő tartani fogja magát álláspontjához és az alkotmánybírósági döntés, valamint az ír referendum után aláírja a parlament két háza által már elfogadott dokumentumot. Szükség van még emellett azonban a lengyel elnöki jóváhagyásra és a német alkotmánybíróság végzésére is - mutatott rá.

A cseh miniszterelnök szerint sikeres volt országa EU-elnöksége, amelynek legnagyobb kihívásai közé tartozott a januári gázkrízis és a gázai konfliktus.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

szupor
2009. június 28. 09:17
Bocs: nem a címben, hanem a lead-ben!
szupor
2009. június 28. 09:17
T.Szerk!

Az optimális, minimális, maximális szó eleve felsőfokot jelöl, ezeket hiba fokozni. Ráadásul ebben a szövegkörnyezetben a címben használt szónak nincs is fokozó hatása ahhoz képest, hogy: optimista forgatókönyvek szerint novemberben léphet életbe a liszaboni szerződés...stb.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását