2024. május 2. - Zsigmond

Jacko menedzsere szerint az orvosok hibáztak

A "sarlatán" orvosokat tartja felelősnek Michael Jackson halálában Trak Ben Ammar, az elhunyt popsztár régi barátja és volt menedzsere.
2009. június 26. péntek 11:22 - HírExtra
Az Europe 1 francia rádiónak nyilatkozva Ammar azzal állt elő, hogy az orvosok tették tönkre Jackót.

"Először szétrombolták az arcát, aztán gyógyszerezni kezdték, hogy enyhítsék fájdalmait. Képtelen volt aludni, ezért altatókat szedett. Hipochonder volt, és nem lehetett tudni valójában, hogy tényleg beteg-e, mert olyan +sarlatánok+ vették körül, akik a betegségéből éltek, és több ezer dolláros számlákat nyújtottak be neki a gyógyszerekért és vitaminokért" - állította a tunéziai üzletember, aki az 1990-es évek végén volt a popcsillag világturné-menedzsere.

Úgy vélte, hogy a végzetes szívrohamot a sok gyógyszer okozta. Sietett leszögezni azt, hogy Jackót "soha nem látta kábítószerezni".

"Rosszul táplálkozott, nem élt egészséges életet, nem sportolt. Bármely más embernél ez ugyanilyen következményekkel járt volna" - mondta végezetül a volt menedzser.

Kevesebb mint egy nappal a tragikus eseményt követően számos találgatás látott napvilágot arról, hogy mi okozhatta Michael Jackson hirtelen halálát hetekkel londoni koncertsorozatának indulása előtt.

A hatóságok közlése szerint a boncolást még pénteken elvégzik, előfordulhat azonban, hogy még heteket kell várni a halál pontos okának megállapítására.

Michael Jackson helyi idő szerint csütörtökön délután hunyt el egy Los Angeles-i kórházban, ahová teljes szívleállást követően szállították be közeli otthonából. Halálának körülményeiről eddig kevés részletet hoztak nyilvánosságra, de a jelentések szerint a kórházba érkezéskor már eszméletlen volt, nem lélegzett, és az orvosok nem tudták újraéleszteni.

Holttestét csütörtök éjjel helikopterrel szállították a halottkémi hivatalba, ahol még pénteken elvégzik a boncolást. Az illetékes hatóságok azonban arra előre figyelmeztetnek arra, hogy akár hetekbe is beletelhet a halál pontos okának megállapítása, hiszen valószínűleg meg kell majd várni a toxikológiai vizsgálatok eredményeit is. Ezek segítségével lesz megállapítható, hogy a popsztár szervezetében volt-e alkohol, kábítószer vagy gyógyszer halála bekövetkeztekor.

A Los Angeles-i rendőrség nyomozói átkutatták az énekes Holmby Hills-beli otthonát, de a vizsgálatot csupán rutineljárásnak minősítették.

Brian Oxman, a Jackson család szóvivője a CNN-nek azt mondta, hogy a hozzátartozók aggódtak a sztár egészségi állapota miatt, és hónapok óta próbálták gondját viselni, de hiába.

"Michael elment néhány próbára, és nagyon komolyan igyekezett végigcsinálni azokat" - közölte Oxman az 50 koncertre tervezett londoni sorozatra való felkészüléséről, hozzátéve: az énekes munkáját akadályozták az általa szedett gyógyszerek, valamint a korábbi fellépések alatt elszenvedett sérülései, köztük borda- és lábtörése.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását