2024. március 29. - Auguszta

Szánalmas vergődésről beszél a Fidesz

A Fidesz nem kíván foglalkozni az MSZP szánalmas vergődésével, újabb hazugságaival - közölte Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője csütörtökön az MTI-vel Török Zsolt (MSZP) sajtótájékoztatójára reagálva.
2009. június 25. csütörtök 12:06 - HírExtra
Az országot tönkretevő, a teljes szétzüllés állapotában lévő MSZP szánalmas vergődésével, újabb hazugságaival nem kívánunk foglalkozni - olvasható Cser-Palkovics András az MTI-hez eljutatott közleményében.

Török Zsolt, az MSZP országgyűlési képviselője csütörtöki sajtótájékoztatóján azt mondta, Orbán Viktor egy hétvégi televíziós műsorban arról beszélt, a 13. havi nyugdíj visszaállításának nem sok realitása van, ezért joggal vetődik fel az emberekben az a kérdés, mikor mond igazat Orbán Viktor. A kormánypárti képviselő a Fidesz elnökének személyes válaszát várja arra a kérdésre, kormányra kerülése esetén visszaállítaná-e a 13. havi nyugdíjat.

A Fidesz elnöke vasárnap a storytv Esti Frizbi című műsorában a lerövidített gyessel, illetve a megszüntetett 13. havi nyugdíjjal kapcsolatban kifejtette: kormányra kerülésük esetén a gyest biztosan vissza fogják emelni három évre, a nyugdíj azonban egy nagyobb tétel, "ott óvatosabban kell eljárni, (...) először a gazdaság motorjait meg kell indítani."

Lendvai Ildikó, az MSZP elnöke kedden levélben kérdezte erről a kijelentéséről a Fidesz elnökét, mondván, ezek szerint Orbán Viktor is tudja, hogy kormányra kerülése után sem folyósíthatná újból a 13. havi nyugdíjat. Szijjártó Péter, a Fidesz elnöki stábjának vezetője válaszlevelében kedden azt írta, a Fidesz azon fog dolgozni, hogy a gazdasági növekedés újraindítása nyomán a lehető legtöbb segítséget nyújtsa az embereknek.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

bagi
2009. június 25. 12:14
Majd szépen lassan minden ígérgetéseiből kihátrál Orbán és hamar kiderül, hogy csak hazudozott össze-vissza, mint Gyurcsány. Válság idején az ígérgetések licitálását fel kellett volna már régen függeszteni. Orbán pedig 2010-től össze fogja magát szarni, olyan nehéz lesz őszintének és hitelesnek maradnia ebben a csődtömegben, amelyhez annyiban igenis neki szintén köze van, hogy az ország édekében semmilyen programmal, kompromisszumokkal: együttműködéssel nem állt elő és bizony 2001 óta rengeteg milliárdot eltapsolt ő is, mielőtt Gyurcsány 2002-ben leradírozta (ott kezdődtek a bajok) - már az Orbán kormány idején is jóhénány milla vándorolt Fidesz-közeli cégek és akkori kormánytagog zsebébe. Szóval Viktorka KUSS, kezdjél kormányozni, s majd meglátod, hogy gyorsan hiteledet veszted majd az emberek szemében, amikor ígérteid ellenére mégsem lesz 13.-14. havi nyugdíj, mégsem lesz 1 millió új munkahely és mégsem lesz komoly adócsökkentés. Ha ellenfelünk hazugságain akarunk népszerűek maradni, saját hazugságainkkal is szembe kell néznünk, ha átvesszük tőlük a kormányrudat. Itt viszont komoly deficittel rendelkezel te is Fidesz. A Messiást kedves jobbos szavazók ne Orbántól várjátok.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását