2024. május 7. - Gizella

Durva! Kozsó tizenkét év után szakított párjával

Elképesztő! Hitte volna valaki, hogy egyszer véget fog érni? Tizenkét év együttlét után szakított kedvesével az énekes Kozsó. Ismét szomorú a szamuráj?
2009. április 15. szerda 09:19 - HírExtra
Pedig már a gyerekeket tervezték, annyira rendben volt a kapcsolatuk…

Mégis becsapott – derült égből, villám módjára a szakítás Kozsóék meghitt kapcsolatába.

– Teljesen váratlanul jött, az okok még most sem teljesen világosak – mesélte a Cool TV műsorában maga az énekes a számára még mindig felfoghatatlan szakítás történetét. – Más életet szeretne, másképp bulizni. Változásra van szüksége – indokolta kedvese „lépését” az immár ismét szomorú szamuráj szerepben vergődő énekes.

Kozsóék kapcsolata szinte egyik napról a másikra romlott meg, azonban meglepő módon barátként váltak szét az útjaik: az ősromantikus (nyálas?) előadóművész nem hazudtolta meg önmagát, és hatalmas virágcsokrot ajándékozott kedvesének, hogy ezzel köszönje meg a gyönyörű időszakot. Valóban szép, nemes, mi több: lovagias gesztus virággal szakítani…

Csakhogy! A hírek szerint a zeneipar is meg fogja sínyleni Kozsó magánéleti gondjait! Az énekes ugyanis azt is bevallotta, hogy a szakítás óta szinte minden idejét zenéléssel, dalszerzéssel és írással töltötte. Jelenleg stúdiózik reggeltől reggelig, nemsokára pedig nemrég elkészült könyvének promótálására indul.

Te jó ég! Könyörgünk, azonnal szerezzen neki valaki egy nőt!

De nem. Ez nem olyan egyszerű. Kozsó ugyanis új kapcsolatra egyelőre nem vágyik, sőt nem is keresgél. Igazi vérbeli romantikus szamurájként amondó, hogy a szerelem kutakodás nélkül is rátalál, abban pedig bízik, hogy hamarosan eljön az a nő az életében, aki – ha úgy adódik – újabb gyermekkel ajándékozza meg.

Úgy legyen! Szaporodjon csak a szomorú szamuráj…
Forrás: HírExtra/Cool TV
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

agica40
2009. április 15. 20:48
Hát mégsem hagyhatjuk hervadozni a Szomorú Szamurájt,hiszen ország-világ megsínyli!A heted-hét országon való barangolás helyett,tanácsosabb,ha Kozsó körül néz szomszédsága virágos kertjében.S angyali szívének-lelkének virágoskertében az Égiek által,neki kirendelt-igazi, nyiladozó virágszála kell életre.Az igazi,életreszóló partner,aki valóban akár 4-5 gyermekkel is megajándékozza!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását