2024. április 19. - Emma

A magyar pasikat kedveli a sztár!

Tímea Majorova szakított kedvesével. A Los Angeles-ben élő magyar származású modell munkájában sikeres, viszont magánélete nem úgy alakul, ahogyan szeretné.
2009. június 25. csütörtök 13:59 - HírExtra
Rájár a rúd a hírességekre! Szinte egy hét sem telik el úgy, hogy ne hallanánk megdöbbentő szakításokról, szaftos félrelépésekről, esetleg botrányos válásokról. Az biztos, hogy a sztárság és az ezzel járó felkérések, munkák, utazások megmérgezik a kapcsolatot. Így futott zátonyra a magyar származású fitneszvilágbajnok, Tímea Majorova kapcsolata is.

A modell tíz év után szakított kedvesével, akit még otthon ismert meg. Jozef volt az eslő szerelme, akivel egy edzőteremben találkozott. Állítása szeirnt, a kapcsolatuk utolsó két éve már csak szenvedés volt. Elhidegültek egymástól, amiben ő is hibás volt.

A sok utazás és munka miatt nem tudott elég időt tölteni barátjával, akivel barátságban váltak el, és azóta is jó kapcsolatot ápolnak. Tímea karrierje azonban változatlanul ível felfelé. Legutóbb Bruce Willis házában fotózták, akivel baráti viszonyt ápol.

Tímea jelenleg szingli, de állítása szerint imádja a magyar pasikat, mert helyesek és humorosak. A modell hamarosan Budapestre utazik, ahol testközelből is megtapasztalhatja, milyen macsók is hazánk fiai.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

smanyitimi
2009. június 25. 14:37
Egy modell élete nagyon nehéz a párkapcsolatokra kivetítve, a saját bőrömön tapasztalom meg én is. A férfiak csak a csillogást látják és a végén vagy lelépnek szó nélkül, vagy számon kérnek, féltékenykednek, pedig az első perctől tudják, hogy ki vagyok és merre tartok...
Én is vágyom a boldogságra, a megértésre,a szeretetre megbecsülésre, de csak olyan férfiakba botlik az ember, akik csak prédát látnak bennem!
So aki a hírnevet választotta, ne akarjon boldog is lenni, mert az szinte lehetetlen!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását