2024. június 8. - Medárd

8 évre bevarrják a saját lányával fajtalankodó apát

Jogerősen nyolc év fegyházbüntetéssel sújtotta a Szegedi Ítélőtábla csütörtökön azt az öregcsertői férfit, aki többször is fajtalankodott saját hatesztendős lányával.
2009. június 25. csütörtök 11:23 - HírExtra
A 45 éves vádlott 1992 decemberében nősült meg, a házasságból öt gyermek született, akik közül az egyik néhány hónapon belül meghalt. A házaspár négy gyermek neveléséről gondoskodott. A férfi rendszeresen bántalmazta feleségét és gyermekeit, ezért az asszony kezdeményezésére 2006 márciusában elváltak.

A betanított munkásként dolgozó férfi a válás ellenére közös háztartásban élt volt feleségével és négy gyerekével Öregcsertőn. Továbbra is bántalmazta családját, ezért a nő többször is elköltözött gyerekeivel, de mivel anyagi okok miatt nem tudott máshol megfelelő lakást biztosítani, mindig visszatértek a közös házba.

A felügyeletére és gondozására bízott, 2000-ben született lányát a - külön szobában alvó - vádlott 2006 szeptembere és 2008 márciusa között többször is az ágyába fektette maga mellé. A kislány nem akart ott éjszakázni, ezért az apja megfenyegette, a gyerek így teljesítette a férfi kérését. Kislánya kiszolgáltatott helyzetét kihasználva a vádlott fajtalankodott az ez ellen tiltakozó gyerekkel, s megfenyegette őt, hogy a történteket ne mondja el senkinek.

A megfélemlített kislány végül 2008. március 30-án édesanyjának beszámolt a történtekről, aki értesítette a hatóságokat.

A vádlott az ellene felhozott vádakat az eljárás során mindvégig tagadta.A táblabíróság tizenkettedik életévét be nem töltött személy sérelmére folytatólagosan elkövetett szemérem elleni erőszak bűntettében mondta ki bűnösnek a férfit, és ezért őt jogerősen nyolc év fegyházbüntetéssel sújtotta.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását