2024. május 2. - Zsigmond

Előzetesben a kazincbarcikai brutális gyilkos

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a kazincbarcikai férfit, aki a gyanú szerint olyan súlyosan megsebesített egy 18 éves helybeli fiatalt, hogy az a kórházba szállítása után meghalt - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t hétfőn.
2009. június 22. hétfő 11:22 - HírExtra
Egyedné Novodonszki Éva, a Borsod megyei rendőr-főkapitányság szóvivője közölte, hogy a főkapitányság bűnügyi osztálya a múlt pénteken vette őrizetbe a 26 éves kazincbarcikai férfit.
A június 13-án történt bűncselekmény előzményeit ismertetve hozzátette: a 18 éves kazincbarcikai fiatalember csoportos garázdaság után távozott egy helyi szórakozóhelyről.

A nyomozás eddigi adatai szerint ezt követően vitába keveredett két autóssal, az egyik esetben megcsapkodta, míg a másikban megrugdosta a járművet. Utána belekötött két helyi fiatal férfiba, akikkel szóváltásba keveredett. A vita következtében a 26 éves helyi férfi megszúrta a fiatal fiút, aki a kórházban életét vesztette.

A szóvivő arról is beszámolt, hogy az üggyel kapcsolatban az észak-borsodi városban különböző találgatások láttak napvilágot. Emiatt hangsúlyozta: "a rendőrség le kívánja szögezni, hogy a helyi szórakozóhelynek, az ott dolgozóknak, illetőleg az ott történt garázdaságnak, majd ezt követően a sértett által leállított autósokkal történt szóváltásnak nincs köze a később elkövetett bűncselekményhez".

A bűncselekmény elkövetésére ezt követően került sor, amikor a 18 éves fiatalember további két helyi férfiba kötött bele, akik közül az egyik nem tért ki, hanem szóváltást követően egy szúrással halálos sebet ejtett rajta - tette hozzá Egyedné Novodonszki Éva.
A főkapitányság bűnügyi osztálya halált okozó testi sértés megalapozott gyanúja miatt vette őrizetbe a 26 éves férfit, akinek a bíróság vasárnap elrendelte az előzetes letartóztatását. A rendőrség a korábban kitűzött 300 ezer forintos nyomravezetői díjat visszavonta.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását