2024. április 26. - Ervin

Kíválóan kenuzott Kovács Szegeden

Kovács Katalin negyedik győzelmét is begyűjtötte vasárnap a szegedi Maty-éren rendezett kajak-kenu HP Kupa Eb- és vb-válogatón: azután, hogy pénteken 1000 m egyesben, majd szombaton 500 m egyesben és párosban is nyert, a zárónapon 200 m párosban - Janics Natasával - lett első.
2009. június 21. vasárnap 21:48 - HírExtra
A Domino Honvéd 23-szoros világbajnok kajakosa minden számban diadalmaskodni tudott a hétvégén, amelyben elindult. A vasárnap délutáni 200 m-es finálék nem hoztak nagy meglepetéseket, talán csak az volt némileg váratlan, hogy a két héttel ezelőtt, ugyanitt rendezett Világkupán diadalmaskodó, vb-címvédő Janics kikapott Paksy Tímeától a női K-1 döntőjében.

A péntektől vasárnapig lebonyolított HP Kupa az olimpiai távú egyes és páros számok esetében egyaránt kvalifikált a jövő heti, brandenburgi Európa-bajnokságra és az augusztusi, dartmouth-i vb-re, a nem ötkarikás számokban pedig a kontinensviadalra.
Storcz Botond kapitány javaslata alapján a szövetség elnöksége vasárnap este hagyja jóvá a csütörtökön kezdődő, németországi kontinensviadalra utazó csapat összetételét.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását