2024. március 29. - Auguszta

Ronaldot Eto váltja

Sir Alex Ferguson a szinte bizonyosan a Real Madridhoz távozó Cristiano Ronaldo helyére Samuel Eto,o-t, az FC Barcelona kameruni csatárát szerződtetné, legalább is a londoni The Times szombati írása szerint.
2009. június 14. vasárnap 12:20 - HírExtra
A Manchester United skót vezetőedzője állítólag már el is juttatta igényét az angol bajnokcsapat vezetéséhez, sürgős választ várva kérésére.

Eto,o iránt amúgy a másik manchesteri élvonalbeli klub, a City is erőteljes - 25 millió fontos, vagyis mintegy 29 millió eurós ajánlat formájában is megtestesülő - érdeklődést mutat. Tartja magát ugyanakkor az a verzió is, hogy a spanyol bajnokságban 30 gólig jutott, ezzel a Primera Divisiónban "gól-alkirály" csatárt a hazai pontvadászatban és a Bajnokok Ligájában is győztes FC Barcelona esetleg elcseréli az olasz bajnok Internazionale svéd támadójáért, Zlatan Ibrahimovicért.

Fergusonnak azért is kellene Eto,o, mert nem pusztán Ronaldo elszerződése miatt gyengülhet meg alaposan az MU támadópotenciálja, hanem mert a távozás gondolatával foglalkozik a Unitedben az általa vártnál jóval kevesebb lehetőséget kapott válogatott argentin csatár, Carlos Tévez is.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását