2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Az SZDSZ még nem döntött a vagyonadóról

Nem döntött az SZDSZ ügyvivő testülete pénteki ülésén a vagyonadó támogatásáról vagy elutasításáról - értesült az MTI szabad demokrata forrásokból.
2009. június 19. péntek 14:17 - HírExtra
Az MTI úgy tudja, hogy Fodor Gábor a megbeszélésen felvetette, hogy a testület döntsön a tervezett adótörvények jelenlegi formájában való támogatásáról vagy elutasításáról, de a jelenlévő ügyvivők végül nem szavaztak a kérdésről.

Péntek reggel Szent-Iványi István, a párt országos tanácsának elnöke beszélt arról a Magyar Televízió Nap-Kelte című műsorában, hogy a testület még aznap meghozhatja döntését.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

sharapova2008
2009. június 20. 06:14
sharapova2008
2009. június 20. 06:14
A z SZDSZ-nek a vagyonadó kérdésében szerencsére nincs döntési joga,persze vétójával a kormányt megbuktathatja! Egyébként a választók már DÖNTÖTTEK AZ SZDSZ SORSÁRÓL,EGY ÉV MÚLVA MÁR NEM LESZNEK A PARLAMENTBEN!
sharapova2008
2009. június 19. 17:05
Ha az SZDSZ valóban nem áll el ostoba ötletétől,hogy minden "vagyon" adózzon,hamarabb találja magát a Pokolban mint egyébként.Aligha fog értelmes ember rájuk szavazni!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását