2024. május 19. - Ivó, Milán

Matthaus a hét vesztese?

A hét vesztesének nevezte Lothar Matthaust, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitányát a Kicker.
2009. június 18. csütörtök 15:46 - HírExtra
A tekintélyes német sportmagazin csütörtöki tárcájában arra utalt, hogy a korábbi kiváló futballista - aki külföldön már több helyütt is edzősködött - a Bundesligában nem kell senkinek. Legutóbb az első ligából kiesett Arminia Bielefeldnél merült fel a neve, végül azonban kiderült, hogy Mattha:us mégsem kell az együttesnek. A Kicker emlékeztetett: nem ez az első eset, hogy ilyen történik a 48 éves Mattha:usszal. A Bundesligában már többször szóba került, végül azonban senki nem "vitte el" - írta a lap, amely az okokkal kapcsolatban nem bocsátkozott találgatásokba.

Közben a Bielefeld jövő héten hivatalba lépő elnöke, Klaus Daudel felhívta a Mattha:us sorsáról rendszeresen beszámoló Bild című lapot, és azt hangoztatta: a tréner belátható időn belül semmilyen szerepet nem játszik majd a Bundesligában. A hírek szerint Székesfehérvárra készülő szakember válaszul kijelentette: szükségtelen, hogy olyan emberek szennyezzék be a nevét, akik a labdarúgásban még semmi sikert nem értek el.

"Matthaus munkáját Magyarországon azonban megbecsülik" - fogalmazott a Bild, utalva arra, hogy Fehérvárott kétéves szerződést kínálnak számára.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását