2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Vadon Jani kicsit elszállt!

Kedvenc műsorvezetőnk beleszeretett a repülésbe, pedig eleinte nagyon félt tőle. Részt vett a kalocsai repülő napokon is, hogy ismét a mennyekben érezhesse magát.
2009. június 15. hétfő 09:45 - HírExtra
A népszerű műsorvezető, Vadon Jani legújabb hobbija a repülés. Akkor szeretett bele, amikor óriás lufikat kötöttek rá, s ezek segítségével felröppent huszonöt méter magasba is. Eleinte nagyon félt, de hamar rákapott az ízére, azóta alig tud meglenni a repülés nélkül.

Ezért is utazott le Kalocsára a EuropAirVenture repülős napra. Itt az egyik műrepülő pilótára bízta magát, hogy együtt akár 500 méter magasra is felszállhassanak.

- Izgatottan várom a hétvégét, mert kíváncsi vagyok, milyen érzés lesz kipróbálni a műrepülést. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem tartok tőle, hiszen a műrepülő bajnokok sokszor még a földről nézve is félelmetes figurákat csinálnak. Remélem, tekintettel lesznek arra, hogy életemben először fogok ilyen gépre ülni, és nem akarnak megtréfálni hirtelen manőverekkel. Már csak azért is bízom ebben, mert a repülés után szeretném birtokba venni az összes harcászati gépet, ugyanis imádom a haditechnikát. - újságolja a Pirítós műsorvezetője.

Mivel már véget értek a kalocsai napok, és semmilyen gyászhírt nem hallottunk, így feltételezhetjük, hogy bizony Vadon Jani életben maradt.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását