2024. április 26. - Ervin

Kinek van a legöregebb tűzhelye?

Értékes díjakat lehet nyerni, ha valaki előkeresi régi villanytűzhelyét és benevez vele november 10-ig arra a versenyre, amelyet a CECED Magyarország Egyesülés és az Electro-Coord Magyarország Kht. indított el.
2007. október 25. csütörtök 19:42 - Hírextra
Az Energiahatékonysági Országos Program népszerű figurája, Forgó Morgó kíváncsian várja, hány éves lesz a legöregebb, még működő, Magyarországon fellelhető villanytűzhely.

A nagysikerű 2006-os öreg hűtők, majd az ez év tavaszi öreg mosógépek versenye mintájára most a villanytűzhelyek kerülnek sorra.

A játék célja, hogy felhívják a vásárlók figyelmét a korszerű, energiatakarékos gépekre, és hogy lecseréljék régi masináikat.

A versenyben az első helyezett egy 200 ezer, a második helyezett egy 100 ezer, a harmadik egy 50 ezer forint értékű vásárlási utalványt nyer.

A verseny további részletei a www.energiakalkulator.hu oldalon olvashatók el.
Magyarországon a régi háztartási gépek aránya 35-40 százalékos, az egyik legmagasabb Európában. Ezek a régi készülékek - a szakemberek szerint - jelentős többletköltséget okoznak magas energiafelhasználásuk miatt és szennyezik a környezetet.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását