2024. június 17. - Laura, Alida

Roszz idő hátráltatja az Airbus roncsainak kiemelését

A rossz idő akadályozza a lezuhant francia repülőgép maradványainak és az utasok holttesteinek az összegyűjtését az Atlanti-óceánból, s ezért az elmúlt nap volt az első szombat óta, hogy egy holttestet sem tudtak kiemelni - közölték a brazil hatóságok.
2009. június 12. péntek 06:46 - HírExtra
Miközben a felszínen vihar dúl, a mélyben egy francia tengeralattjáró folytatta a gép adatrögzítőinek, az úgynevezett feketedobozoknak a keresését, amelyekből meg lehetne állapítani, hogy pontosan mi történt, amikor május 31-én az Air France 447 számú járata belerepült egy heves viharba, 228 emberrel a fedélzetén.

A szerencsétlenség csak nagyjából ismert helyszínén, a brazil partoktól 1150 kilométerre állítólag további holttesteket észlelt egy francia hadihajó, de még egyet sem tudott kiemelni.

A brazíl felderítő repülőgépek gondja az, hogy rövid a látótávolság, de azért folytatják a kutatást az olyan helyeken, ahol az időjárási viszonyok megengedik az alacsonyan repülést. Arra viszont nem lehet számítani, hogy az összes áldozatot megtalálják - mondta Ramón Cardoso, a brazil légierő tábornoka.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását