2024. április 19. - Emma

Nagyon durva! Megverték a magyar tinisztárt! - videóval!

A minap az egyik szórakozóhelyen megtámadták Molnár Tomit, az AFC énekesét. Külseje miatt kötöttek bele, ami elmondása szerint minden napos, csak nem mindig torkollik verekedésbe.
2009. június 12. péntek 14:30 - HírExtra
Nem meglepő, hogy az Anti Fitness Clubos fiúkba gyakran belekötnek, hiszen cseppet sem úgy néznek ki, mint az átlagos fiúk. Festett haj, festett körmök, persze ezekkel semmi baj sincsen, de mégsem nézi ezt mindenki jó szemmel. S egyesek nem is hagyják szó nélkül.

Így történhetett meg, hogy egy budai szórakozóhelyen belekötöttek az AFC énekesébe, Molnár Tomiba. A szemtanúk szerint a fiú nem volt éppen józan, le is ütötték, majd a biztonsági őrök tessékelték ki a szórakozóhelyről.

- A külsőm miatt naponta érnek atrocitások az utcán. Persze mindaddig amíg nem voltam ismert, addig csak egy fura öltözetű srácnak számítottam. Mostanra megváltozott a kép, hiszen ha valami komolyabb balhé van, előfordul, hogy megírják az újságban. – magyarázta az énekes.

Az a bizonyos este

- Azon az estén egyébként többször is belém kötöttek. Ha nem védem meg magamat, sokkal rosszabbul jártam volna, és talán maradandó sérüléseket szerzek. Tapasztalatból tudom ezt. Sosem voltam kezdeményező verekedésekben, és határozottan elutasítom az erőszakot. – tette még hozzá Molnár Tomi.

Szerencsére nem szenvedett komolyabb sérülést az énekes, azt viszont nehéz megérteni, hogy ki leli abban örömét, ha megverhet embereket azért, mert kicsit máshogyan öltözködnek. Elég üres lehet az ilyeneknek a lelkivilága…

Most pedig tekintsék meg az AFC egyik legsikeresebb klipjét. Ez a cenzúrázatlan változat!


Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

szanee
2009. december 28. 21:39
jah és nem szégyellem h szeretem az AFC-t!!
szanee
2009. december 28. 21:38
tejjesen egyet értek "hippibabával"!!! az emosokat a legtöbben sajnos a külsejük alapján ítélik meg, de ha meg ismernék közelebbről lehet h rájönnének hogy ők is ugyan ojan emberek!! én például ismerek egy emos srácokk akit a legtöbben kinemállhatnak, eleinte én is közéjük tartoztam... deh aztán megismertem azt a srácot és kiderült h tök rendes!!!
((én azokat ÚTÁLOM akik ienekért megvetik a másikat!))
hippibaba
2009. szeptember 23. 21:15
Szerintem pont az ilyenek hozzáállása a szánalmas, mint akik úgy gondolják, hogy verekedéssel meg lehet oldani bármit is!!!Tulajdonképpen kik is vagytok ti, hogy ítélkezzetek felette???Az Ő testével azt tesz, amit akar és ez senkire sem tartozik!!Én egy átlagos külsejű lány vagyok, de ez nem ad okot arra, hogy bárkit is fikázzak megállás nélkül, csak azért mert más stílusban öltözködik!!!Szerintem ezerszer több esze van, mint bármelyikőtöknek :-)!Inkább az ilyen "emberek" foglalkozzanak csak saját magukkal!!!!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását