2024. április 30. - Katalin, Kitti

Markos György ki nem állhatja a mai fiatalokat!

Kedvenc humoristánk bevallotta, hogy bizony nincsen kibékülve a mai tízen, húszon évesekkel. Buták, beszélni képtelenek, és még idegesítőek is!
2009. június 11. csütörtök 15:01 - HírExtra
Népszerű humoristánkat, Markos Györgyöt teljesen kiakasztják a mai fiatalok, főleg a lányok. Nemcsak butának tartja őket, hanem egyenesen a falra tudna tőlük mászni. Többek között ezekről az érzéseiről mesélt a Tabu tévének.

- Láttam már 21-22 éves hölgyet is műveltnek, értelmesnek, okosnak, de nem ez a jellemző. Nincs rá igény! Fotómodell vagyok, szép vagyok, divatos vagyok, így is elkelek. Végül is, ez is egyfajta prostitúció. - magyarázta Markos György, aki szerint a mai fiataloknál leginkább a pénz határozza meg a tudatot.

Elmondta, hogy ez nemcsak az ő véleménye, mert nagyon sokan így gondolják ezt a kicsit furcsa helyzetet.

Már szóba sem áll a buta emberekkel


És lássuk, hogy nemcsak a levegőbe beszél, mert a humorista fogadalmat is tett! Elhatározta, hogy bizony nem fog akárkikkel leállni beszélgetni.

- Ha bárkivel megismerkedek, és azt a szót kiejti, hogy pasi, már fel is állok! Ha a tök jó vagy a király szavakat meghallom valaki szájából, onnantól kezdve csak arabul vagyok hajlandó vele tovább beszélgetni. – nyilatkozta Markos György.

Régebben középiskolai tanárként tevékenykedett, nem is lehetett a diákjai kedvence, legalábbis egy részének biztos, hogy nem.

- Amikor odajött hozzám egy IQ hiányos, ózonlyuk áldozata és elkezdett rágózni, mondtam hogy feltapasztom rá. - emlékezett vissza boldog tanár éveire a humorista.

Ki a felelős?

Nem meglepő, hogy elégedetlen a magyar oktatási rendszerrel. (Ki nem az?) Szerinte ma már az sem lenne baj, ha egy lány monokiniben menne be a suliba. Biztos, hogy rengeteg elismerő szót kapna társaitól, főleg a fiúktól. A felsőoktatást sem tartja túl sokra, hiszen már bárki bejuthat az egyetemekre, csak pénze kell, hogy legyen.

- Úgy érzem, hogy azáltal, hogy baromi módon elindult az egész világon ez az új trend. Semmit sem kell csinálni, csak érezd jól megad, le van szarva hogy a többi embernek milyen kárt okozol, elég rossz irányba haladunk. – fakadt ki a humorista. Sejti magáról, hogy kicsit maradi, de ami sok, az már tényleg sok neki.
Forrás: HírExtra/Tabutv
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

tozserjudit
2009. június 21. 21:39
Nem szeretnék vitatkozni,de ha M.Gy. is felnevelt volna 1-2 gyermeket, tudná hogy milyen nehéz manapság kordában tartani Őket. Ez már nem az a világ amiben mi felnőttünk. Akkor még mindenkinek volt munkája. A gyerekeket meg összetartotta az iskola.
d.Melinda
2009. június 12. 20:19
d.Melinda
2009. június 12. 20:19
Kedves Művész úr! Az emberek nem így születnek! Az alapokat a szülők adják. A mai iskolákban, már sajnos nincs sem tekintély, sem szigor! Ha azok tanárok, akik minket tanitottak, és ma is tudnának tanítani, ez a világ nem itt tartana! Azok a tanárok nem ilyen fiatalságot engedtek ki az életbe, és a szülő még hálás is volt! Bezzeg ma! Nekem 3 unokám van, és nagyon büszke vagyok arra, ahogy a szüleim neveltek, és a tanáraim oktattak. De sír a lelkem hogy ez a világ miért lett ilyen durva, agresszív, öntörvényű… És nagyon nagyon egyetértek Önnel!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását