2024. május 22. - Júlia, Rita

Kósa szerint a pocsék kormányzás hozta fel a Jobbikot

Debrecen fideszes polgármestere szerint a "katasztrofális" kormányzás vezetett a Jobbik megerősödéséhez.
2009. június 11. csütörtök 19:41 - HírExtra
Kósa Lajos csütörtöki debreceni sajtótájékoztatóján azzal vádolta meg a kormányt, hogy szétverte, kiárusította az országot, és olyan szociális feszültséget gerjesztett, amely a Jobbik megerősödéséhez vezetett.

Európában a katasztrofális kormányzás és a szociális válság mindig elvezet a szélsőségek megerősödéséhez - jelentette ki a polgármester.

Debrecenben és Hajdú-Bihar megyében az SZDSZ megsemmisült, az MSZP pedig a Jobbik mögött a harmadik erővé vált - utalt a politikus az európai parlamenti választás helyi eredményeire.

"Az a politika amit itt a Fidesz képvisel, találkozik a választók akaratával, igényeivel" - jegyezte meg a Fidesz alelnöke.

Kósa Lajos megismételte pártja 8 pontban megfogalmazott követeléseit, s kijelentette: hatalomra kerülve eltörölnek minden olyan tervezett lépést - ingatlanadó, oktatási rendszer átalakítása, a közigazgatási eljárási törvény, vagy a Ptk. módosítása -, amit a jelenlegi parlamenti többség a választók érdekei ellenében szavaz meg.

Rácz Róbert, a megyei közgyűlés elnöke, a Fidesz regionális igazgatója szerint a Jobbik az MSZP-től vitt el szavazatokat. Példaként Ózdot említette, ahol eddig mindig szocialista fölény volt, most pedig a Jobbik 30 százalékot ért el.

"Ott az életben nem volt ennyi Fidesz-szavazó" - mondta Rácz Róbert.A politikus ugyanakkor közölte azt is, hogy Hajdú-Bihar volt az egyetlen megye, ahol többen mentek el az EP-választáson szavazni, mint öt évvel ezelőtt, s a Fideszre is többen szavaztak, mint akkor.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

illjusin
2009. június 11. 20:38
Nem a kormányzásban keresendő a hiba,hanem HAZAÁRULÓ
ORBÁN és seggnyaló köcsögjeinek a színfalak mögötti
kézfogása.Kósa a mélynővésű kis fütyi,csak maradjon kussban és nézze meg a parasztfőváros Debrecen lezül
lesztésének történetét,amelyet az ő közreműködésének
köszönhető.
Egyébként én a Fideszesek anukáit sajnálom,akik gye-
reket vártak és ilyen fattyak csűsztak ki belőlük.
sharapova2008
2009. június 11. 19:56
Kósa,hogy finom legyek,mélységesen téved! A gonosz szellemet,amelyet az emberiség újkori történelmének minden ocsmánysága(durvaság,uszítás,mocskolódás,rasszizmus,antiszemitizmus stb.,) jellemez főnöke,ORBÁN VIKTOR ENGEDTE KI A PALACKBÓL!!! Ő vezényeltette fel a traktorokat a Kossuth-térre,hatására ostromolta meg a csőcselék az MTV-székházat,szedték fel az utcaköveket,példát mutatott jogvégzett(!) létére kordonbontásból,ő uszított folyamatosan az "illegitim kormány" ellen,ő hazudta a "választási csalásokat",ő buzdította jogtiprásra híveit("Oszt,jónapot!"),ő folytat kettős beszédet bátorítva ezzel kezdetben a Jobbikot és a Magyar Gárdát,ő működik együtt a Jobbikkal több száz önkormányzatban... ORBÁN APUKA BÉBIJE AZ EXKOMMUNISTA KRISZTIKE VISZONT FELNŐTT ÉS MAJD Ő AD APUKÁNAK KÉT NAGY POFONT,HA NEM VISELKEDIK RENDESEN...!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását