2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Rendőrre támadtak a határon

Hivatalos személy elleni erőszak miatt három külföldit vettek őrizetbe hétfő reggel a záhonyi határátkelőnél, akik egy szolgálatot teljesítő rendőrt lökdöstek - közölte az MTI-vel a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
2009. június 8. hétfő 14:36 - HírExtra
Az előállított két ukrán és egy ukrán-lengyel állampolgár kisbusszal várakozott a határon, ahol a szolgálatot teljesítő egyik rendőrt inzultálták, járműveikkel eltorlaszolták az egyik sávot és lökdösték a határrendészt – mondta Fülöp Gergely.

Az MTI úgy értesült, hogy a külföldiek egyszerűen megunták a várakozást a határállomáson, és ezért erőszakoskodtak. A százados közlése szerint a külföldiek ellen hivatalos személy elleni erőszak miatt az ügyészségen kezdeményeztek eljárást. A szóvivő tájékoztatása szerint az eset miatt a záhonyi közúti határátkelőn Ukrajna felé kilépni szándékozó buszok jelenleg mintegy háromórás várakozásra számíthatnak, a személyautóval közlekedők viszont néhány perc alatt átjutnak a határon. A várakozás elkerülésére a hatóság a beregsurányi határátkelő igénybe vételét javasolja – mondta Fülöp Gergely.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását