2024. április 29. - Péter

Fodor ma felajánlja a lemondását

Fodor Gábor az SZDSZ hétfői ügyvivő testületi ülésén felajánlja lemondását - ezt az SZDSZ elnöke jelentette be az európai parlamenti (EP) választások eredményének nyilvánosságra kerülését követő sajtótájékoztatóján.
2009. június 8. hétfő 07:20 - HírExtra
A politikus kijelentette, hogy a választási eredmény az SZDSZ számára kudarc. Hozzátette a "választók megbüntettek minket, és ezt tudomásul is kell vennünk".

A pártelnök szerint a "büntetés" feltehetően a több éves politikájuknak is szól, de részletekbe egyelőre nem akart bocsátkozni, mert véleménye szerint az okokat higgadtan és nyugodtan kell elemezniük.

A választás kapcsán megjegyezte, nem hiszi, hogy a végeredmény az általuk a kampányban célként kitűzött eszméket szolgálná.Fodor Gábor rendkívül aggasztónak és a választások rendkívül szomorú jelenségének nevezte a szélsőjobb előretörését.

A pártelnök kijelentette azt is, hogy az SZDSZ által képviselt liberális eszmékre "most még inkább szüksége van hazánknak".Kérdésre válaszolva azt mondta, szerinte a választók nem a liberális politikára mondtak nemet, mert ő a végeredményben az elmúlt évek koalíciós kormányzására mondott ítéletet látja.

Fodor Gábor azt mondta, hogy a mostani eredményt figyelmeztető jelként kell tudomásul venniük.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

saxo
2009. június 8. 08:06
Mit ajánlgat? Takarodót fújtak az egész szadeszes söpredéknek! Hállád-é ezt Horn Gábor elvtárs?
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását