2024. április 24. - György

Botrányos! Győzike mocskosul lebukott!

Győzike körül forr a levegő. Legújabb botránya miatt elképzelhető, hogy elzavarják a csatornától. Valódi botrányról van-e szó, esetleg egy jól kitalált műsorbeharangozó?
2009. június 8. hétfő 07:14 - HírExtra
Elképesztő, hogy Győzike mit megenged magának! A roma showman, A holnap című film forgatásának szünetében teljesen elszállt. Botrányos hangnemben beszélt, és Gerencsér Tamás, a film rendezője szerint, előadott egy szituációt, mikor főnökével Kolosi Péterrel beszél telefonon.

Trágár szavakat használt és ordítozott, mellyel megdöbbentette a környezetében lévőket, és megalázó helyzetbe hozta kenyéradóját . Pechére eljutott egy videó az RTL szerkeztőségébe, melyen annyi mocskos kifejezést lehet hallani, hogy össze lehetne állítani egy trágár miniszótárat. Győzikének jelenése volt a csatornánál, viszont a film forgatása nem úgy haladt, ahogy azt előre eltervezték, ezért borulhatott el a showman agya.

Az előadóművész ezzel a botrányával nagyon megnehezítette saját maga dolgát, mert még nem született döntés arról, hogy ősztől folytatódik-e a roma reality show a kereskedelmi csatornán. Ezután a kínos ügy után benne van a pakliban, hogy Győzikének másik csatornát kell keresnie. Persze kérdés, hogy ki lenne vevő a produkcióra.

Az énekes hamar észbe kapott, és nem győzött elnézést kérni tettéért. – Siettem, kétségbe voltam esve, hogy elkésem, azért kiabáltam össze-vissza. – nyilatkozta Győzi Borsnak. Belső információ szerint Kolosi elfogadta a bocsánatkérést és kész tárgyalni a showmannel a folytatásról. Vajon tényleg elfelejtette a programigazgató Győzike sajnálkozását, vagy csak meg akarja tartani magas nézettséget jelentő valóságshow hőst.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

pandur58
2009. július 15. 22:51
Igen! Irigylem ettől a primitív lénytől a vagyonát.
Emberek alszanak az utcán,fagynak meg,halnak éhen,
és egy ilyen semmit érő buta ürge meg milliókat szór el szórakozásból.Ehez még aszisztál az RTL program igazgatója is.Ha volna isten akkor ezt az igazságtalanságot nem engedné meg.Az egész familiáját betenném egy vájog viskóba,mert körübelül azon a szinten mozognak.Oda valók nem Havai szigeteken nyaralni és két kézzel szórni a milliókat.Szánalmas és megvetni való ők és akik
mutogatják mint a majmokat.Húú, ez mélyről jött!
Most egy kicsit meg nyugodtam.
encsi
2009. július 13. 12:27
nem ítélem el a romákat sőt tényleg vannak rendes emberek de Győzike kezdi túlzásba vinni! nagyon azt hiszi hogy nagy vki közbe meg egy átlagos ember sőőőt!
szóval nem kéne vele törődni ha nem lesz botránya v bármi ilyesmije majd nem csinálja ezt!!
erzsébet
2009. június 15. 18:48
NE ÁLTALÁNOSÍTSON SENKI,MERT EHHEZ NINCS JOGA!ÉN IS CIGÁNY VAGYOK,TISZTESSÉGESEN,BECSÜLETESEN DOLGOZOM,NEM LOPOK,NEM CSALOK,VAN AKI MEGTESZI HELYETTEM IS!!!ANYUKA,LEHET TE CSAK IRIGYLED AZT A VAGYONT AMI GYŐZINEK VAN??
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását