2024. június 17. - Laura, Alida

A Chelsea mégsem kéri Kakát?

Kaká megvételének szándékát cáfolta, az AC Milan egy másik brazil labdarúgójáért, Alexandre Patóért viszont bejelentkezett az FC Chelsea.
2009. június 4. csütörtök 14:54 - HírExtra
Legalább is így tudja a brit Daily Express, amelynek csütörtöki információja szerint a londoni Kékek főnöke, az orosz klubtulajdonos Roman Abramovics 38 millió fontot - mintegy 12 milliárd forintnyi összeget - lenne hajlandó fizetni a milánóiaknak az ifjú csatártehetségért.

A szigetországi bulvárlap szerint a Kaká megszerzéséért folytatott csatát a Real Madriddal szemben elbukó Chelsea-vezér a korábbi 31 milliós ajánlatát emelte meg 7 millióval a 19 esztendős támadóért, aki évente 5 millió fontot keresne - az új szezonban már az eddigi Milan-tréner, a lombard csapat kispadját frissiben az angol együttesére cserélő - Carlo Ancelotti irányította londoniaknál.

Hogy az üzlet létrejön-e, kérdéses, legalább is erre utalnak Silvio Berlusconinak, az AC Milant tulajdonló olasz miniszterelnöknek a szavai, aki szerda este úgy nyilatkozott: Pato nem megy el Milánóból.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását