2024. május 3. - Tímea, Irma

Hamis bankkártyák tucatjával

Összesen 118 hamis bankkártyát foglaltak le annál a három román állampolgárnál, akiket szerdán helyezett előzetes letartóztatásba a Szegedi Városi Bíróság.
2009. június 3. szerda 14:35 - HírExtra
A rendőrségi ügyeletre még vasárnap a délutáni órákban jelezte az egyik bank biztonsági szolgálata, hogy a Kossuth Lajos sugárúton lévő egyik ATM-ből hamis bankkártyákkal próbálnak készpénzt felvenni - mondta Szenti Szabolcs.

Az ügyeletvezető azonnal a helyszínre irányította a járőröket, akik tetten is értek három bukaresti lakost, miközben éppen egy újabb hamis bakkártyát próbáltak ki. A ruházat- és járműátvizsgálás során összesen 118 hamis bankkártya kerültek elő. A bank tájékoztatása szerint több százezer forintot próbáltak ekként felvenni a gyanúsítottak, de nem jártak sikerrel - tudatta a hadnagy.

A rendőrség visszaélés készpénz helyettesítő fizetőeszközzel bűncselekmény miatt indított eljárást. Mindhárom gyanúsítottat őrizetbe vették, a Szegedi Városi Bíróság pedig ügyészi indítványra elrendelte előzetes letartóztatásukat - közölte a szóvivő.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását