2024. április 23. - Béla

A mentőket ugratni nem szabad

Eljárás indult azzal a férfival szemben, aki valótlan bejelentéssel riasztotta a mentőket egy állítólagos gázoláshoz Pécsett - értesült a HavariaPress. A baranyai megyeszékhely mentőszolgálatra még szombaton dél körül érkezett segélykérő telefonhívás, mel
2008. február 11. hétfő 12:01 - Hírextra

A mentők azonnal a helyszínre siettek, de ott semmit sem találtak, a bejelentés valótlannak bizonyult. Ám ahogy visszatértek volna a többi segélykérőhöz, felfigyeltek az út mellett egy zavart férfira, ezért értesítették a rendőröket.

A járőrök megpróbálták a mentősök által leírt gyanús alakot felkutatni, de amikor megtalálták, az illető a futást választotta, így csak rövid üldözést követően sikerült elfogni. A férfi kérdés nélkül is elismerte, hogy ő szólt a mentőknek; ellene valótlan bejelentés miatt tettek feljelentést. Számolnia kell azzal is, hogy a büntetésen túl a mentősök kivonulásának költségeit is megfizettetik vele.

Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását