2024. május 3. - Tímea, Irma

Bárkit "hidegre" lehet tenni hazánkban?

A példa szerint egy egyszerű rágalmazással bárkit le lehet csukatni hazánkban. Ez történt D. Dániellel is, akit egy számára ismeretlen lány vádolt meg, hogy zaklatja, elektronikus úton levelekkel fenyegeti.
2009. június 2. kedd 17:30 - HírExtra
Rémálmokba illő az, ami a napokban történt D. Dániellel. Dani egy fiatal, jókiállású, dolgozó férfi, aki boldog párkapcsolatban élt együtt párjával, valószínűleg örökre az emlékezetébe vési azt a napot. A szokásos teendőjét végezte, amikor megjelent két egyenruhás rendőr lakásuk ajtajában.

Bevitték a 18.kerületi rendőrkapitányságra, ahol szembesítették egy számára ismeretlen lánnyal, aki azt állította, hogy ő az, aki zaklatja. Értetlenül fogadta ezt a rágalmazást, de nem tudott semmit csinálni. Nem sokkal később bajai nyomozók látogatták meg a fiatalembert, akik mondták neki, hogy jobban teszi, ha beismeri a tettét, nem tagadja le.

Dániel persze mondta, hogy semmi köze az egészhez, azt sem tudja miről van szó. Egyedül az apósa hitt neki, aki feljelentést tett a BRFK-n, és kérte az alaposabb vizsgálatot. Ezután bizonyítékok hiányában Dánielt szabadon engedték, majdnem 3 heti fogház után.

A részletes nyomozás végül kiderítette, hogy a fiatalembernek szilárd alibija van a kérdéses időpontban, és az üzeneteket sem pestről, hanem a lány bajai iskolájából küldte saját magának. Nem lehet tudni, hogy a sértett lány Ramóna, ki mostmár gyanúsított, miért Dánielt választotta célpontjául.

A nyomozás után majd többet tudhatunk. A fiatalember ennek ellenére dühös és csalódott, hogy bárkit le lehet hazánkban ártatlanul csukni és megszégyeníteni.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

p-Aga
2009. június 4. 13:22
"Franz Kafka: A per" Nem regény, ez a magyar VALÓSÁG. a nagystílű bűnözők meg köszönik szépen, jól vannak.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását