2024. május 21. - Konstantin

Megint Pérez a Real elnöke

Ellenjelölt híján külön választás nélkül, egyedüli pályázóként már hétfőn a Real Madrid elnöke lett Forentino Pérez, aki 2000 és 2006 között egyszer már volt presidente a fővárosi elitklubnál.
2009. június 1. hétfő 20:38 - HírExtra
"Trónbeszédében" a 62 éves régi-új vezető - aki nagyvállalkozó, egy építőipari cégbirodalom első embere - egységre szólított fel, a belső béke megteremtését kérte a Real Madrid híveitől, mindenkitől, az egyszerű szurkolóktól kezdve a bérletes pártoló tagságon át a támogatókig, hogy a egyesület "a 21. század legjobbja" legyen.

A klub tiszteletbeli elnöke, Alfredo Di Stéfano jelenlétében szóló Pérez így fogalmazott: "Dicsőség és nagy felelősség irányítani a világ legfontosabb sporttintézményét", majd leszögezte, hogy változásra van szükség a Realnál, amelynek futballcsapata két bajnoki címen kívül három idény óta nem nyert semmi más trófeát.

Pérez első elnökösködése idején, a "galaktikusok korában", amikor a világfutball több korszakos egyénisége - Figo, Zidane, Ronaldo, Beckham - is a blancók színeiben rúgta a labdát, a Real látványos focit játszva története egyik legsikeresebb időszakát élte meg.

Valami hasonlót várnak a Real Madridért szurkolók most is, főleg hogy az elmúlt napokban Pérez ismét nagy nevek Madridba hozatalával állt elő, egyik első lehetséges érkezőként említve Kakát, az AC Milan brazil sztárjátékosát.

A presidente a szakmai erősítés jegyében Manuel Pellegrinit már leszerződtette a kispadra a Villarrealtól.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását