2024. április 27. - Zita

Győzelem, ünnep, Loki

A bajnoki címét már korábban bebiztosító Debrecen a Paks elleni hazai győzelemmel zárta a labdarúgó Soproni Liga 2008/09-es idényét.
2009. május 30. szombat 19:21 - HírExtra
A 30. fordulóban:
DVSC-TEVA - Paksi FC 2-0 (1-0)
------------------------------
Debrecen, 9000 néző, V: Szabó S.
gólszerzők: Poleksic (45., 11-esből), Rudolf (69., 11-esből)
sárga lap: Zováth (24.), Böde (64.), Tamási (71.)

DVSC:
-----
Poleksic - Bernáth, Mészáros, Komlósi, Leandro - Czvitkovics, Kiss Z., Szakály P. (Varga J. 67.), Dombi (Kerekes 74.) - Rudolf, Oláh (Vinicius 57.)

Paks:
-----
Csernyánszki - Horváth L. (Fiola 74.), Éger, Zováth (Tamási 50.), Pintér - Heffler, Böde, Sipeki, Nagy I. (Bohner 67.) - Kiss T., Vári

A találkozó előtt Rudolf Gergelyt köszöntötték: a szezon legjobb debreceni játékosának járó Zilahi Zoltán-díjat vehette át.

Nem hozott látványos játékot az első félidő, bár a vendégek voltak aktívabbak, mégis a debreceni csapatnak voltak nagyobb helyzetei. A játékrész végén a közönség kívánságára a kapus Poleksic értékesítette a jogosan megítélt büntetőt.

Valamivel magasabb színvonalú volt a játék a szünet után és a bajnok debreceniek második 11-esüket is értékesítve győzelemmel ajándékozták meg lelkes közönségüket.
A mérkőzés végén Nemes Ferenc, az Magyar Labdarúgó Szövetség alelnöke átadta a DVSC-TEVA együttesének az aranyérmeket és a bajnoki trófeát. Az ünneplés ezzel nem ért véget, a város főterén 18 órától köszöntik a csapatot, amely idén története negyedik bajnoki címét gyűjtötte be.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását