2024. május 5. - Györgyi

Megvan a Real új edzője

A spanyol Cadena SER rádióállomás értesülései szerint Manuel Pellegrini, a Villarreal vezetőedzője lesz a Real Madrid labdarúgócsapatának a trénere.
2009. május 28. csütörtök 17:25 - HírExtra
A rádió úgy tudja, jövő kedden be is mutatják az új szakvezetőt, miután a gárdát jelenleg irányító Juande Ramosnak a szerződése a szezon végeztével lejár.

A Cadena SER értesülései szerint a Real régi-új elnöke, Florentino Pérez két nappal azután, hogy bejelenti Pellegrini érkezését, az első nagy átigazolásról is tájékoztatja a közvéleményt, és csütörtökön bemutatja a brazil Kakát, aki az AC Milantól érkezhet a fővárosi együtteshez.

Pérez, aki 2002 és 2006 között már irányította a klubot, rivális hiányában június 1-jén, 13 nappal a kitűzött választás előtt automatikusan elnökké válhat, mert a másik jelölt, Eduardo García nem tudja felmutatni a szükséges pénzügyi biztosítékot.

Pérez ígérete szerint meg kívánja szerezni a Manchester United portugál sztárját, Cristiano Ronaldót is, aki a szerda este az FC Barcelona ellen elbukott Bajnokok Ligája-döntő után úgy nyilatkozott: még nem tudja, hogy a következő szezonban melyik csapatban fog szerepelni.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását