2024. június 7. - Róbert

Megint magyarokra támadtak Szlovákiában

Kórházban kötött ki az a nagyszombati szlovák fiatalember, aki részegen a magyarokat ócsárolta Dunaszerdahely egyik lakótelepén, és rátámadt egy idős férfira.
2009. május 27. szerda 13:15 - HírExtra
A huszonéves fiatal részegen szidalmazta a magyarokat. Egy arra járó idősebb férfi megpróbálta leállítani, mire a fiatal megtámadta. Erre aztán többen összefogtak, és alaposan helybenhagyták a támadót, akit végül gyorsmentő szállított a kórház sürgősségi osztályára. A férfinak betört a feje, és több zúzódást szenvedett, akit pedig ő vert meg, azt orrcsonttöréssel, mellkasi és hasi zúzódással kezelik a kórházban.

A rendőrség is kivonult az esethez, és eljárást indítottak a 24 éves nagyszombati származású, átmenetileg Dunaszerdahelyen élő fiatalember ellen.

A hétfői esetről szerdai számában beszámoló, Új Szó című szlovákiai napilapot Both Péter dunaszerdahelyi járási rendőrkapitány arról tájékoztatta, hogy a begyűjtött adatok alapján mérlegelik, nem minősülnek-e nemzetgyalázásnak a fiatal kijelentései. Amennyiben igen, egytől három évig terjedő börtönbüntetés szabható ki rá. A fiatalember egyelőre nem tett feljelentés az őt megverők ellen.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását