2024. április 30. - Katalin, Kitti

Fidesz: maroknyi párt lett az MSZP

Egy reményvesztett, maroknyivá zsugorodott párt frakcióvezetőjének kétségbeesett, szánalmas vergődéséről van szó - ezekkel a szavakkal reagált a Fidesz helyettes szóvivője az MSZP parlamenti frakcióvezetőjének szerdai sajtótájékoztatóján elhangzottakra.
2009. május 27. szerda 17:41 - HírExtra
Cser-Palkovics András (Fidesz) azt követően juttatta el közleményét az MTI-hez, hogy Mesterházy Attila (MSZP) kifejtette: az MSZP szerint a Fidesz európai parlamenti (EP) kampánya nem az Európai Unióról szól, hiszen egyetlen egy szó sem esik abban az EU-ról.

Az Országos Választási Bizottság (OVB) egy korábbi döntésével törvényellenesnek minősített egy Jobbik-szórólapot, mert semmi köze nem volt az európai uniós kampányhoz - mondta a szocialisták frakcióvezetője.

Hozzátette: érdekes lenne az OVB-nek azt is megvizsgálnia, hogy a Fidesz-kampánynak van-e köze európai uniós kérdésekhez, mert ha nincsen, lehet, hogy a teljes kampányt törvényellenesnek kellene minősítenie.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

hederg
2009. május 27. 19:22
Mindig tudtam egy gerintelen beképzelt hólyagok gyülekezete ez a gittegylet.Méltó napi süket duma.Majd megnézhetik ha ők előadják igazi arcukat,mekkora lesz a Fityisz..
Felháboritó banda..
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását