2024. május 27. - Hella

Tréfa után bíróság

Bíróság elé állt az a 17 brit férfi, akik krétai nyaralásuk alkalmával apácaruhába öltözve szórakoztatták a strandolókat azzal, hogy ruhájukat fellebbentve mutogatták tangába bújtatott hátsó fertályukat; a bíróság azonban nem ítélte el a turistákat, mivel senki sem tanúskodott ellenük.
2009. május 25. hétfő 23:25 - HírExtra
A 18 és 65 év közötti férfiakat Malia népszerű üdülőhelyen vasárnap vette őrizetbe a rendőrség, az ügyész nyilvános magamutogatással és a vallási jelképek megsértésével vádolta a vicces kedvű briteket.

"Apácának öltöztek és keresztet viseltek, de ruhájuk alatt tanga volt. Hátsó fertályukat mutogatták az embereknek, na meg mást is" - számolt be az esetről egy magát nem megnevező rendőr.

A rendzavarók hétfőn már bíróság elé is álltak, ugyanabban a ruhában, amelyben letartóztatták őket. Iraklio taláros testülete azonban ártatlannak mondta ki a jómadarakat, mivel egy tanú sem akadt, aki ellenük vallott volna.

A Görögországba látogató turisták 15 százaléka Nagy-Britanniából érkezik, a szigetországiak közül sokan ittas, több esetben erőszakos viselkedésükről váltak hírhedtté. Malia üdülőhelyen 2007-ben már felvonulást is tartottak a brit turisták ellen.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását