2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Folytatódott a molotovos polgárőrök pere

Tanúkihallgatásokkal folytatódott pénteken a Fejér Megyei Bíróságon azoknak a pátkai polgárőröknek a pere, akiket azzal vádolnak, hogy tavaly júniusban Molotov-koktélt dobtak három, romák által lakott házra.
2009. május 22. péntek 17:04 - HírExtra
A támadásban senki nem sérült meg; az egyik épületben meggyulladt és megrongálódott egy szoba néhány berendezési tárgya, a másiknak a redőnye perzselődött meg, a harmadiknak pedig a fala kormozódott be.

A Fejér Megyei Bíróság Édl Gabriella bíró elnökletével tanúk meghallgatásával folytatta a pert. A tanúkihallgatásoknál felmerült ellentmondásokat a bíróság több esetben szembesítéssel próbálta tisztázni, azok azonban eredménytelenek maradtak.

A tárgyalóterem közönsége feszült hangulatban figyelte a tárgyalást, a mutogatások, közbeszólások miatt a bírónő többször kénytelen volt rendreutasítani a hallgatóságot - mondta el az MTI-nek a Fejér Megyei Bíróság szóvivője. Gieszné Boda Orsolya tájékoztatása szerint a bíróság elrendelte az egyik vádlott mozgásképességével kapcsolatos orvos szakértői vélemény kiegészítését, továbbá a tűzvizsgálati szakértői vélemény meghallgatását.

A per június 9-én, este Pátkán az ügyész és a védők indítványára helyszíni bizonyítási kísérlettel, majd szeptember 4-én Székesfehérváron további tanúk, illetve a szakértői vélemények meghallgatásával folytatódik.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását