2024. április 27. - Zita

Szörnyű! Teljesen eldeformálódott a feje - döbbenetes képpel!

Láttak már elefántfejű embert? Nem? Íme egy pakisztáni hajléktalan, aki megszólalásig hasonlít a Star Trekből megismert klingonokra. Vigyázat, sokkoló kép!
2009. május 19. kedd 15:59 - HírExtra
Az egész világon, s így Pakisztánban is elég ritka az a betegség, melyben cikkünk hőse is szenved. A pakisztáni férfi – aki nem árulta el a nevét – gyógyíthatatlan neurofibromatózisban (Recklinghausen-kór) szenved.

A mások nyomorúságán mindig jót mulató emberek el is nevezték a szörnyű daganatokkal, s ezért kinövésekkel küzdő hűsünket elefántfejűnek, elefántembernek és klingonnak is – ez utóbbi elvezés a Star Trekből származik, ebben a sci-fi alkotásban szerepeltek szegény emberünk fejformájához hasonló lények.

A hajléktalan férfi azonban nem esett kétségbe feje eldeformálódásán, megtalálta a munkát, mellyel még pénzre is válthatja „tehetségét”. Írni és olvasni ugyanis nem tud, s elrettentő ábrázata miatt nem is veszik fel még alkalmi munkákra sem. A zsúfolt pakisztáni metropolisztól, Lahorétól mintegy száz kilométernyire található Narowalban élő torz azzal keresi meg a kenyerét, hogy az autósokat ijesztgeti az utcán – akik persze szánalomból szinte mindig fizetnek is neki egy kis aprót…
Forrás: HírExtra/Bild
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását