2024. április 28. - Valéria

Schobert Norbi inkább büszkén megdöglik

Nemrégiben vesztette el édesapját a fitneszguru. Azóta már sikerült túltennie magát a fájdalmán, s azt is sejti, hogy mi okozta a tragédiát.
2009. október 2. péntek 17:05 - HírExtra
A hetekben óriási tragédia érte Schobert Norbit, ugyanis elvesztette az édesapját. Igyekszik túltenni magát a hatalmas fájdalmon, s mint szakmabeli, sejti, hogy mi vezetett édesapja szomorú tragédiájához. Úgy gondolja, hogy a kettestípusú elhízásos cukorbetegséget teheti felelőssé.

„Ez a betegség mindenkit elvett már tőlem, akit lehet, egyedül édesanyám él még. Az a nonszensz, hogy most anyukám is benn van az Állami Egészségügyi Központban, őt is egy hetes cukorbeállításon és kivizsgáláson tartják benn, mert ő is nagyon rossz állapotban volt.” - magyarázta Norbi.

„Olyan vagyok, mint egy japán pilóta”

Éppen az Esti Frizbi műsorában vett részt, ahol mesélt édesapja haláláról, és arról is, hogy sikerült átvészelni a fájdalmat. „Mélyponton voltam egy pár napig, de olyan vagyok, mint egy rugó. Ha összenyomnak, akkor még erősebben pattanok fel. Nem érdekel már, hogy szar a szívem, nem érzem a fájdalmat. Olyan vagyok, mint egy japán pilóta, mint egy kamikaze. Dühöt érzek, és azt, hogy inkább büszkén megdögölni, mint gyáván feladni.” – tette még hozzá a fitneszguru.

Hajdú Péter műsorának a forgatásán, azt is megemlítette, hogy sosem kérte azt, hogy az emberek csak az Update termékeket vásárolják, ami ugye Norbi nevén fut. Azt tartja igazán fontosnak, hogy mindenki figyeljen oda a szénhidrátok csökkentésére, és arra, hogy rostokban gazdagon, egészségesen táplálkozzon.

Itt megtekinthetik a Tabu Tv riportját Norbival!

Forrás: HírExtra/Tabu Tv
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását