2024. május 5. - Györgyi

Egyre több a rendőr

Negyvenöt fiatal rendőr állt szolgálatba hétfőn Csongrád megyében; a Szegedi Rendészeti Szakközépiskola egykori diákjai közül 15-en kiváló tanulmányi eredményeiket követően törzsőrmesteri rendfokozatban kezdik meg a munkát - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője az MTI-t.
2009. május 18. hétfő 15:49 - HírExtra
Az ifjú rendőrök közül a Szegeden öten, Hódmezővásárhelyen, Makón, Csongrádon és Kisteleken ketten-ketten, Szentesen pedig, egy kezdi meg a szolgálatot. A többiek a határrendészeti kirendeltségek állományát bővítik majd - mondta Lukács János dandártábornok.

A főkapitány kiemelte: az utóbbi idők legjelentősebb létszámemelése történt meg. Ez annak köszönhető, hogy az Országos Rendőr-főkapitányság figyelembe vette a megye speciális helyzetét, azaz, hogy két országgal is szomszédos, van schengeni határszakasza és, hogy autópálya is áthalad rajta. Ezek miatt rendkívül jelentős forgalmat bonyolít le a terület. Idén a Rendőrtiszti Főiskoláról még további öt munkatársat várnak, de a helyi utánpótlás is jelentős. A Szegedi Rendészeti Szakközépiskolában ötszörös a túljelentkezés- tette hozzá.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását