2024. április 20. - Tivadar

Szexpark épül

Szerelemföldnek nevezik Kína első szex szabadidő-parkját.
2009. május 17. vasárnap 08:45 - HírExtra
A Szerelemföldön hatalmas nemi szerveket, meztelen testeket állítanak ki, és bemutatják a szex történetét is, bár egyelőre nem tudni, hogy milyen vonatkozásban. A parkban a látogatók a biztonságos szexről és a szex különféle technikáiról is tanulhatnak.

A BBC tudósítása szerint látható lesz egy hatalmas forgó szobor is egy csaknem meztelen nő alsó testéről. "A szex tabutéma Kínában, de az emberek szeretnének hozzáférni több információhoz" - mondta a China Daily nevű angol nyelvű kínai, állami újságnak a park igazgatója, aki hozzátette: "a közjó érdekében készül a park, és úgy vélem, az emberek többsége támogatja az ötletet, amelyre figyelni kell, és nem közönséges, trágár módon."

Az ötlet azután fogant meg, miután a kínai park igazgatója megnézte a dél-koreai Csejuban lévő szexuális oktatóparkot, az ottani Love land-et. Bírálói szerint bármit is állítanak a park kitalálói, az akkori is vulgáris, mert a kínai emberek érettek arra, hogy nyíltan beszéljenek a szexről.

"Ezek a dolgok sajnos túlságosan is előtérben vannak" - mondta a China Daily-nek egy csonkingi rendőrnő, aki hozzátette: "én kényelmetlenül érezném magam, amikor mások jelenlétében néznék ilyen dolgokat".
Forrás: RTL Bulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását