2024. június 18. - Arnold, Levente

Botrány ifjabb Knézy Jenő körül

Döntött az ügyészség: bíróság elé kerül ifjabb Knézy Jenő, akit azzal vádolnak, hogy bántalmazta egykori feleségét, és annak édesapját.
2009. május 16. szombat 13:13 - HírExtra
Eközben a sportriporter egyik rosszakarója rémhíreket küldözgetett több szerkesztőségbe, melyben az áll, hogy Knézyt egy év letöltendő börtönre ítélték.

„A feleségverő Knézyt ma egy év letöltendő börtönre ítélték” – kapott egy névtelen e-mailt lapunk, melyet más egyéb szerkesztőségbe is címeztek. A sportriporteren nagy a nyomás, hiszen nem csak rosszakaróival kell megküzdenie, akik ezek szerint már legszívesebben börtönben látnák, hanem azzal is, hogy számára kedvezőtlen döntés született az ügyében.

A Borsot tegnap úgy tájékoztatták az illetékes ügyészségen, hogy vádat emeltek ifjabb Knézy Jenő ellen.

– A Budapesti I. és XII. Kerületi Ügyészség vádiratot nyújtott be a Budai Központi Kerületi Bíróságra ifj. K. Jenővel szemben kétrendbeli súlyos testi sértés bűntette miatt. A vádirati tényállás lényege szerint a vádlott 2008. április 28. napján az esti órákban előzetes szóváltást követően bántalmazta feleségét, aki ennek során nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Még ugyanezen az estén a vádlott kilökte a lakásból a sértett – kérésére oda megérkező – édesapját, aki könnyebb sérülést szenvedett. De a sértett korára, a vádlott erőfölényére és a sérülés helyére figyelemmel akár súlyosabb sérülése is keletkezhetett volna – tájékoztatta lapunknak dr. Skoda Gabriella, a Fővárosi Főügyészség szóvivője. Ifjabb Knézy Jenő nem akart nyilatkozni az ügyben.

– Még nem kaptunk hivatalos értesítést, ezért nem szeretném kommentálni a hírt – mondta el lapunknak a sportriporter ügyvédje, dr. Kamarás Péter, aki néhány héttel ezelőtt úgy nyilatkozott lapunknak, hogy ügyfelét alaptalanul vádolják.

– Nem voltak szemtanúk, a volt feleség és családjának támadása áll a feljelentések mögött. Ha mégis vádemelésre kerül sor, a bíróságon be fogjuk bizonyítani az igazunkat. Most már csak erre lesz lehetőségük. Nagy a tét. Ha a vádak igaznak bizonyulnak, a sportriporter akár három évig terjedő szabadságvesztést is kaphat.
Forrás: Borsonline
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását