2024. május 4. - Mónika, Flórián

Schmitt: Van erő, ami kezelni tudja a problémákat

A Fidesz európai parlamenti (EP) választási programja bebizonyítja, hogy van alternatívája a kormány rossz gazdasági programjának, hogy van olyan erő Magyarországon, amely kezelni tudja a nehézségeket - mondta Schmitt Pál, a Fidesz EP-listájának vezetője szerdán Budapesten, a Fidesz választási programjának bemutató konferenciáját megnyitva.
2009. május 13. szerda 15:08 - HírExtra
A Fidesz "Igen, Magyarország többre képes!" címmel megjelent programja bebizonyítja, hogy van alternatíva, van ma egy olyan politikai szövetség, amely készen áll a jelen problémáival való szembenézéssel, és készen áll a problémák hatékony kezelésére - mondta Schmitt Pál.

Hozzátette: a hitelét vesztett kormány nem képes mérsékelni a nemzetközi gazdasági válság hatásait, hiszen tartalékainkat feléltük, és a kölcsönöket is újabb és újabb hitelekkel tudjuk csak visszafizetni.

A konferencián - ahol megjelent Mádl Ferenc volt köztársasági elnök is - rövidesen beszédet mond Orbán Viktor, a Fidesz elnöke.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását