2024. április 26. - Ervin

Döbbenet! Újabb színészek távoznak a legnépszerűbb sorozatból!

Ismét drasztikus leépítés vette kezdetét a Jóban Rosszban című sorozatban. Ezúttal hárman is távoznak, ezek közül ketten alapító tagok.
2009. május 13. szerda 19:59 - HírExtra
Még mindig nincsen vége a leépítéseknek a TV2 Jóban rosszban című sorozatát illetően, a Blikk információi szerint ismét három színésztől válnak meg, ráadásul nem is akárkiktől, ketten már a sorozat indulása óta erősítik a csapatot.

A távozás sora most a Nemes Lenke polgármestert alakító Vándor Éván van, de fia is távozik, azaz a Nemes Dávidot megformáló Előd. Őket követi majd Bencsik Ádám szerepében tetszelgő Volosinoszki György.

Sokat fog megtakarítani rajtuk a csatorna, ugyanis a három szereplő havonta összesen 1-1,5 millióba került a TV2-nek.

Több mindenkinek megfordult a fejében, hogy bizony itt a pénzről van szó, s azért írják ki ezt a három szereplőt, akik közül ketten alapító tagok, mert bizony ismét megszorult a csatorna. Hiszen tavaly ősszel a gazdasági válságra hivatkozva már megváltak Szorcsik Vikitől, az egykori főnővértől bár ő azért továbbra is a TV2-nél maradt, csak egy másik műsorban. Jelenleg a 10! című produkciónak a házigazdája.

Őt követte Tallós Rita, azaz Helen, de még ekkor sem volt vége a leépítéseknek. Távozott Várdai Anikó, Puskás Peti, és Gregor Bernadett is. Utóbbinak a távozása jelentősen könnyített a csatornán, ugyanis a Blikk szerint havonta egy milliót is elkért tőlük Gregor Bernadett.

Természetesen a TV2 szóvivője, Magyar Rita nem erősítette meg azt a tényt, hogy a költségek csökkentése miatt váltak meg a színészektől.

- Minden sorozatnak szüksége van időről időre a frissítésre. Ez nem leépítés, hanem ésszerű lépés, amit eddig sem bántunk meg, hiszen bár sokan tartottak a korábbi színészváltások miatt, a producer húzása bejött, a túszdráma óta folyamatosan nőtt a nézettség, a múlt héten előfordult, hogy megvertük a konkurens csatorna sorozatát nézettségben. Egyébként a három kiírt szereplő távozása nem végleges, ha úgy alakul a forgatókönyv, később visszatérhetnek. – tette még hozzá Magyar Rita.

Viszont többen is úgy érzik, hogy nem erről van szó, hiszen a háromból kettő szereplőnek épp a hetekben kezd izgalmas lenni az élete. Ráadásul őket is meglepve érte ez a hír, Vándor Éva nem titkolja, hogy mennyire fájdalmas neki a búcsúzás.

- Nagyon furcsa érzéseim vannak, mert nem olyanra sikeredett a távozásom, mint ahogy szerettem volna. Jó lett volna szeretve eltűnni a sorozatból, de a történet szerint Lenke negatív irányba változott. De legalább a nyaram kerek lesz! – mesélte Vándor Éva, aki próbált pozitívan hozzáállni leépítéséhez.

Ez is igazából csak azt bizonyítja, hogy szerettek volna minél hamarabb megválni ezektől a szereplőktől, könnyen megeshet, hogy azért írták ki Nemes Lenke karakterét negatívan a sorozatból, hogy többet ne tudjon visszajönni.
Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

zsigmond54
2009. május 14. 09:43
Gagyi sorozatok milliárdos támogatásért,gagyi filmek 10 perc film,15 perc idióta reklámok,ezerszer elmondják minden bejátszás előtt,hogy mi következik "MAJD" jelentéktelen emberekből sztárok(celebek)ki hol és miért.Ha "valaki?" megmutatja a fél mellét már sztár lesz. belőle.Nesze neked kereskedelmi csatorna,de a gagyi újságok sem különbek.Úgy kel nekünk mint a púp a hátra ,de a fizetős csatornák sem különbek.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását