2024. május 12. - Pongrác

Bajnai bocsánatot kért

Bajnai Gordon elnézést kért az ingatlanadó kapcsán tett hétfői kijelentéséért, amelyben azt mondta: el lehet adni azt az ingatlant, amelyiket nem bírják fenntartani.
2009. május 13. szerda 11:21 - HírExtra
"Pontatlanul fogalmaztam, olyanokat is megbántottam, akiknek nem szántam ezt a nyilatkozatot, és akiket nem akartam megbántani, sajnálom" - fogalmazott a miniszterelnök szerdán újságírók előtt.

A miniszterelnök hétfőn, az ATV Egyenes beszéd című műsorában arról beszélt, hogy véleménye szerint azoknál "valami probléma van", akik munkaképesek, de sokkal nagyobb ingatlanban laknak, mint amelyet fenn tudnak tartani. "Azt az ingatlant el lehet adni, lehet kisebbe menni, ha nem bírja fenntartani. Ez tudom, hogy keményen hangzik" - fogalmazott.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

gusztáv54
2009. május 17. 08:31
Az elmult két választási ciklusban az MSZP.-re szavaztam,mivel hittem az ellenzéknek. Az az egyciklus Magyarországon semmire sem elég, de 8év már ( ha az ellenzék is következetes ) valami.Lehet számon kérni,lehet elszámoltatni,kivizsgálni ,eseteg szankcionálni,bár ez nálunk nem működik,mert nincsenek felelősök,csak ismeretlenek.Szeretném megérni,hogy a Magyar közéleti szereplők valamikor pontosítsák a saját felelőségüket ( választások előtt )mert ha ezt nem tudják vállalni akkor a becsület azt diktálja,hogy NE vállalják el a közszereplést.Itt jön,hogy a Becsület,és a gazdasági megélhetés nálunk köszönő viszonyban sincs. Itt az Eredménye !! Tisztelt Mindenki! Igazavolt nemrégen agy miniszternek " akinek nem tetszik a renszer,mivel " Demokrácia " van mehet ahová akar" kivéve az állampolgári jogainak érvényesüléséért. Mi Státuszhoz juttatuk ezeket az embereket,megbíztunk bennük,Ők Demokratikusan bebetonozták magukat a Nagy Házba. Alsó hangon is az állampolgárok véleményének semmibe vétele.A fejlődés következő szakasza a Nyomorácia, melynek szele már sajnos az állampolgárok ige nagy rétegét már elérte. Jobb lenne ha a Palamentünkben csak az alábbi Személyek lennének : Rózsa Sándor , Savanyú Jóska, Angyal Bandi , és társaik, bár ezekközül a Magyar Szabadság Harcban többen részt vettek. Tehát van Példa Kép.
Köszönöm a nem megnevezettekből NEM KÉREK
bregana
2009. május 13. 19:20
Könnyen beszél az akinek az ingatlanjainak költségét, adósját az adófizetők fizetik ki. Ezért kérjen mindenki tulajdont részt olyan magánvezetők ingatlanából, ami nem a sajátjuk, de más pénzéből nem a tulajdonos fizet. Ezenkívül duplán adóztatnak, mert a már adózott pénzből megszerzett ingatlan után kell újabb adót fizetni. Öröklés esetén a hagyatéki illetéken túl kell ezt fizetni. Akik a számlát sem tudják már kifizetni az még ezt is fizesse ki, legyen diák, munkanélküli stb. Bajnai úr egyik cége szerintem már készül az így elveszett ingatlanok megvásárlására. Ezek bérbeadásából majd még jobban meggazdagszik. Magyarország a 9.5 millió vagyontalan, földönfutó és a fél millió dúsgazdag országa lesz. Mivel a gazdasági miniszternek sincs fogalma arról, hogy mennyi egy átlag dolgozó bére, ezért beszél félre, vagyis az ingatlanadót ennyi pénzből nem lehet kigazdálkodni. Matekból hányasa volt a miniszternek? Bukta?
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását