2024. április 26. - Ervin

Végre beszélt a legkisebbik Simpson!

Végre egész mondatokban beszélt a Simpson család legkisebb tagja, Maggie; a híres cumijától ideiglenesen megváló csecsemőnek Jodie Foster kölcsönözte a hangját.
2009. május 12. kedd 14:35 - HírExtra
A világhírű család csecsemő tagja a bébik jogait taglaló, ékesszóló "szózat" kedvéért szánta rá magát a beszédre, amelyet Jodie Foster Oscar-díjas színésznő tolmácsolt a nagyvilág felé - írta internetes kiadásában a The Daily Mail (www.dailymail.co.uk).

A történelmi epizódban Maggie a bölcsőde vezetőjével került összetűzésbe, aki folyamatosan lerombolta a Simpson-bébi által épített felhőkarcolót. Az ügy folytatásaként egy képzeletbeli bírósági tárgyaláson a saját védelmében felszólaló Maggie kivette szájából a cumiját, kicsit köhécselt, majd belekezdett a szózatba. Az álomvilágban játszódó rész során felnőtt építészként mutatták be Maggie-t, aki az epizód végén persze visszatalált cumijához.

Maggie hangját eddig is lehetett hallani, egy alkalommal a daddy (apu) szót is kiejtette, akkor Elizabeth Taylor szólaltatta meg. Összefüggő mondatokban azonban most beszélt először.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását