2024. április 26. - Ervin

Kizárt meztelenkedő! A lány, aki nem kellett az RTL Klubnak

Alighogy elkezdődött az RTL Klub egyik új műsora, A Királynő, máris kizárták az egyik legesélyesebb jelöltet. Az ok: a gyönyörű lány még évekkel ezelőtt férfimagazinoknak vetkőzött.
2009. május 12. kedd 12:59 - HírExtra
Döbbenten fogadta tegnap délelőtt Papp Zsófia, hogy véget ért számára álmai versenye. Az RTL Klub A Királynő című műsorának döntősét derült égből villámcsapásként érte a hír, nem számított rá, hogy évekkel ezelőtt készült erotikus fotói miatt azonnali hatállyal kizárják, és a felkészítő tábor ötödik napján csomagolnia kell. Zsófi nem szégyelli a múltját, mert akkoriban kiemelkedő gázsiért vetkőzött, és most sem mondana nemet egy hasonló felkérésre.

A tökéletes méretekkel rendelkező (90/64/93 cm), gyönyörű lány azt állítja, az egész csak egy félreértés.

„Tizennyolc évesen, naiv fejjel azt gondoltam, ezekből a képekből soha nem lehet bajom. Nemcsak a fiúk fütyültek utánam az utcán, hanem sokan dicsérték az alakom, mondván, nem kellene elrejtenem mások elől. Ezért is vállaltam az aktfotókat, büszke voltam az idomaimra, és persze a pénz is nagyon jól jött. Akkor az átlagbérnél jóval többet fizettek” – mondta zokogva az egyik bulvárlapnak Zsófi.

„Úgy tudtam, hogy csak teljes aktképek vonnak kizárást maguk után, rólam pedig pornográf felvételek soha nem készültek. Ezek finom, nőies, ízléses képek, amelyekre büszke vagyok. Nem bántam meg, hogy elkészültek, sőt, ha a jövőben kapnék egy hasonlóan jó ajánlatot, biztosan elfogadnám. Nagyon sajnálom, hogy véget ért számomra a verseny, hiszen nagyon készültem rá, sőt úgy érzem, hogy jól teljesítettem. Még alig tudom felfogni, hogy mi történt. Ha hazamegyek, az első dolgom lesz, hogy a barátaimmal iszom egyet, hogy feloldjam a felgyülemlett feszültséget” – folytatta szomorúan.

Ördög Nórát, a show szerkesztő-műsorvezetőjét is meglepte a szomorú fordulat.
„Ezen a versenyen nem szerepelhetnek olyan lányok, akikről aktképek készültek. A szervező cég felelősséggel tartozik a versenyzőkért, ezért fontos, hogy utánanézzen a lányok múltjának. Zsófira vasárnap került sor, és mi is döbbenten álltunk a látottak előtt” – ismerte el Nóra.

„A verseny kiírásában és a szerződésben, amelyet a lányok aláírnak, egyértelműen szerepel, hogy sem akt, sem hasonló jellegű felvételek nem jelenhetnek meg nyilvánosan a versenyzőkről. Zsófiról olyan képek jelentek meg 6 évvel korábban, amelyek sajnos beleestek ebbe a kategóriába. Ezért kellett kizárnunk a versenyből, így ő már biztos nem szerepel az RTL Klub A Királynő című műsorában. Ezt egyébként személy szerint is nagyon sajnálom, hiszen ő volt az egyik legesélyesebb a királynői címre” – zárta rövidre Dávid Júlia a szervező cég, a Magyarország Szépe Kft. ügyvezetője.
Forrás: HírExtra/Blikk/Bors/CKM
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

ztboy
2009. május 13. 11:22
Az volt a baj, hogy férfimagazinnak vetkőzött, nem a szervezőknek......
lapa
2009. május 12. 16:27
Azért sajnálom ezt a lányt nagyon. Olyan szép :-(
lapa
2009. május 12. 16:23
Ez volt a Fókuszban a botrányos lányról:
http://www.rtlbulvar.hu/video/54832
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását