2024. május 4. - Mónika, Flórián

Főműsoridőben mutogatják a sztárok nemi szerveit

Elkezdődött a Kalandra Fal! az RTL Klubon: vízzel, ezüstös ruhákkal, celebekkel, no meg az ő kebleikkel és falloszaikkal.
2009. május 12. kedd 10:59 - HírExtra
Az RTL Klub legújabb agymenése igen felkapott lett, de nem biztos hogy a remek ötlet, vagy a Star Warsos bemutató miatt. Ugyanis az ezüstösen virító, vízhatlan ruci azokat az idomokat is kidomborítja, amiket a jóérzésű ember takarni szokott (meg kell jegyezni, a celebek általában nem tartoznak e csoportba). A műsor természetesen import (a Barátok Köztön kívül nem nagyon van sikeres magyar TV találmány) így ruha is az eredeti verzióban szerepelt, tehát nem a magyar tévések ötlete.

A celebek viszont annál inkább, mivel a külföldi verzióban nem pont Blikk-címlap szereplők versenyeznek, de úgy tűnik hazánkban csak velük lehet eladni bármit is. Rényi Ádám, az RTL Klub kommunikációs igazgatója szerint, nem csak azért ilyen a ruha, mert így több nézőt vonz, ha nem mert csak így lehet vízhatlan is. Minden esetre a celebek nem nagyon tiltakoznak, sőt sokan még dicsérik is az extrém ruhát- biztos megkapják érte a pénzüket.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

ztboy
2009. május 13. 11:37
Még egy:
Akkor ezentúl nyáron a nők járjanak csadorban????

A f....m teli van az ilyen álszent divatprűdökkel!!!!
ztboy
2009. május 13. 11:26
Én néhány sztárocska ( pl.: győzike, tüncike, sarka k., hajdú petya, pákó, stb... ) esetében a falat vasbetonból készíteném el és legalább 200 km/órás sebeséggel küldeném rájuk.....
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását