2024. április 29. - Péter

Álompár! Kivel jött össze a szőke bombázó?

Micsoda hír! Labancz Lilla, az Álom-net bögyös jónője és Danny Blue, az Uri Geller által kiválasztott legigazabb mentalista egy pár! Egészségükre…
2009. május 12. kedd 14:59 - HírExtra
Emlékeznek még Danny Blue-ra? Ő volt az a mentalista, vagy mi a fene, aki annak idején megnyerte az Uri Geller-féle hipergagyi metalistaökörködést kanálhajlításostul, mindenestül. Labancz Lilla pedig már egy hónapja az év filmjének beharangozott, azóta pedig visszafogott sikereket elérő Álom.net című tinifilm főszereplője. A két fiatal most úgy döntött, hogy együtt fognak járni.

– A Cool TV-ben találkoztunk először, majd hamarosan az első randira is sor került – mesélte a Blikknek Danny. – Szimpatizáltunk egymással, de egyelőre még az ismerkedési fázisnál tartunk. Most már felvállaljuk egymást, és nem szégyelljük kimutatni érzelmeinket a nyilvánosság előtt sem – tette hozzá országunk fő kanálhajligató bajnoka.

De nézzük, hogy mit mond a kapcsolatról a másik fél!

– Ez még csak három hetes kapcsolat, de nem futó kaland – magyarázta szintén a bulvárlapnak a szöszi Labancz Lilla. – Jól elvagyunk, a hétvégét is együtt töltöttük egy wellness-kastélyban. Egyelőre nincsenek komoly elvárásaim – tette hozzá a filmszakmába idén berobbanó színésznő.

Tombol tehát a szerelem. Legalábbis addig, amíg Blue nem kezd el dolgokat hajligatni a puszta gondolataival, és Labancz nem adja elő emiatt a nagyjelenetet.

Tudják, a munkahelyi ártalmak…
Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását