2024. április 26. - Ervin

A szőke sztár unja a buta nő szerepet

Labancz Lilla szeretné, ha nemcsak testi adottságai miatt ismernék el tehetségét. Ezért ki akar bújni a buta szőke nő skatulyából.
2009. március 11. szerda 14:49 - HírExtra
Labancz Lilla. Ez a név még nem sok mindenkinek mondhat bármit is, pedig a szőke szépség már címlaplányként is domborított az egyik férfi magazinban. Nem is olyan régen megkapta első főszerepét is, ő játssza az Álom.net szőke bombázóját. A bemutató áprilisban várható.

Évek óta próbálkozik kitörni a buta szőke nő szerepéből, s testi adottságai nélkül szeretne feljebb jutni a színészi ranglétrán. Ami valljuk be, azért nehéz, hiszen szép formákkal rendelkezik a szőke leányzó. Reméli, hogy egyszer majd minden vágya teljesülni fog.

- Számtalanszor előfordult, hogy nem hittek a tehetségemben. Nem érdekelnek ezek a kijelentések, inkább arra törekszem, hogy megmutassam az embereknek, hogy képes vagyok véghez vinni, azt, amit el szeretnék érni az életben. – árulta el Lilla a Borsnak.

Tizennégy éves volt, mikor belecsöppent a filmezés világába. Első filmes munkája a Kisvárosban volt, ahol Hollósi Frigyes lányát alakította.

- Ekkor döntöttem úgy, hogy színésznő leszek. Ezért rengeteget jártam beszédtechnika tanárhoz, és hamarosan bekerültem a szinkronszínészek közé is. – tette még hozzá a szőke szépség.

Ha ez még nem lenne elég, tizennyolc évesen a Bravo TV-ben még műsorvezető is volt, majd a színházban is kipróbálhatta magát.

- A Vidám Színpadon kaptam egy kisebb szerepet Gergely Róbert és Straub Dezső oldalán. Az igazi ismertséget viszont a Barátok közt hozta meg számomra, amikor a szűzlányt, Lénát alakítottam. Szinte a mennyekben éreztem magam! Ezután jött a hamarosan bemutatásra kerülő Álom.net forgatása, amelyben végre főszerepet kaptam. –mondta Lilla, aki nagyon hálás a sorsnak, hogy huszonhárom évesen ennyi mindent elért.

Jó időben volt jó helyen, ezzel a szőkeség is egyetért.

- Ehhez a szakmához nemcsak tehetség kell, hanem szerencse is. – tette még hozzá, és valljuk be, igaza is van.

Nemcsak a rendezők, hanem a rajongók is egyre inkább felfigyelnek Lillára, egyre több levelet kap, melyben férfiak százai vallanak szerelmet neki.

- Van párkapcsolatom, ezért ezekkel nem is foglalkozom, komoly lány vagyok, aki hű a párjához, és egyéjszakás kalandok nem férnek bele az életembe. Most amúgy is inkább a karrieremre koncentrálok, első a munka, aztán jöhet csak a szerelem – zárta le a beszélgetést Labancz Lilla.
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását